Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, o nouă victorie cu 1-0 în play-off-ul Ligii 1! Victoria cu Farul pune presiune pe FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 01/05/2022 la 23:25 GMT+3

CFR Cluj a câștigat duelul din a șaptea etapă a play-off-ului Ligii 1, impunându-se cu scorul de 1-0 în fața celor de la Farul Constanța. Gică Hagi nu a putut conta în acest meci pe principalii marcatori ai echipei, Jefte Betancor și Adrian Petre.

Farul Constanța - CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj s-a impus, pe teren propriu, în meciul cu Farul Constanța, din a 7-a etapă a play-off-ului Ligii 1, scor 1-0. Profitând de absența principalilor marcatori ai echipei lui Gică Hagi, Jefte Betancor și Adrian Petre, campioana en-titre a României a obținut o nouă victorie importantă în lupta pentru titlu.
Oaspeții au început meciul în forță și au dominat prima repriză, în care au avut cele mai multe ocazii de a înscrie. În minutul 8, Pitu a trimis din lovitură liberă direct pe poartă, însă Letica a reușit să respingă balonul. Goalkeeper-ul clujenilor a avut alte 3 intervenții bune, în minutele 20, 23 și 27, la șuturile lui Radaslavescu, Moldoveanu și Grameni.
Prima ratare a celor de la CFR Cluj i-a aparținut lui Deac, care a trimis un șut din apropierea porții, în minutul 36, fără a-i pune, însă, probleme lui Aioani.
Portarul constănțenilor a fost învins în minutul 66 de Birligea, care a înscris după o pasă perfectă a lui Omrani, trimisă la capătul unei acțiuni personale superbe. Daniel Birligea, care a ajuns la începutul acestui an la CFR Cluj, a reușit astfel primul său gol în Liga 1, la a treia apariție în tricoul ardelenilor.
Citește și:
CFR Cluj a obținut a doua victorie consecutivă cu scorul de 1-0 și se menține pe primul loc al clasamentului. În urma acestui rezultat, echipa lui Dan Petrescu a acumulat 51 de puncte și are în acest moment 5 puncte peste FCSB, care are un meci mai puțin disputat, urmând a o înfrunta mâine seară pe FC Argeș, de la ora 20:30, și cu 6 puncte mai mult decât Universitatea Craiova. De cealaltă parte, Farul Constanța este pe locul 5, cu 28 de puncte.
Următorul adversar al echipei lui Dan Petrescu este FC Argeș, în timp ce constănțenii vor juca weekend-ul viitor împotriva celor de la FC Voluntari.
picture

Liga 1 | Lupta la titlu se dă în 3

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo