Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj revine de la 0-1 și obține a 10-a victorie din noul sezon al Ligii 1! Gol și assist pentru Petrila

Bianca Dumitru

Publicat 03/10/2021 la 19:52 GMT+3

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, în partida din a 11-a etapă a Ligii 1.

CFR Cluj (România)

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a obținut în această seară a 10-a victorie din acest sezon. Campioana României s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 2-1.
Medieșenii au început meciul în forță, în minutul 11 Ronaldo Deaconu trimițând o pasă perfectă în careu pentru Yuri, care a deschis scorul cu un șut din cădere.
Jucătorii lui Dan Petrescu au încercat apoi să restabilească egalitatea, Petrila având o ocazie importantă în ultimele secunde ale primei reprize, când șutul său din afara careului nu a prins, însă, spațiul porții.
Imediat după pauză, același tânăr fotbalist a marcat golul egalizator, învingându-l pe Vâlceanu cu un șut cu exteriorul. Clujenii au preluat conducerea pe tabelă în minutul 59, când Deac a înscris după un assist al lui Petrila.
În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 30 de puncte și este lider în clasamentul Ligii 1, în timp ce Gaz Metan rămâne cu doar 8 puncte pe a 14-a poziție.
După pauza competițională cauzată de meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, pentru CFR Cluj urmează duelul cu Rapid, programat pe 16 octombrie. Apoi, în a treia etapă a grupelor Conference League, campioana României o va înfrunta pe Alkmaar, pe 21 octombrie, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo