CFR Cluj strânsese doar un punct din ultimele 2 etape (1-2 la Botoșani și 0-0 cu Voluntari) și risca să intre într-o oarecare criză dacă nu învingea la Mediaș, mai ales că FCSB câștigase contra Chindiei în această etapă și se distanțase din nou la 3 puncte în fruntea clasamentului din Liga 1.
Echipa lui Edi Iordănescu a condus ostilitățile pe teren în prima repriză, dar imprecizia jucătorilor campioanei și intervențiile unui Buzbuchi aflat în mare formă au făcut ca scorul pauzei să fie 0-0.
În repriza secundă meciul s-a desfășurat la fel, cu CFR căutând drumul spre gol și cu Mediașul apărându-se și încercând să lovească pe contraatac. Antrenorul clujenilor a efectuat 2 schimbări în minutul 62 (Itu și Omrani le-au luat locul lui costache și Deac) și s-a dovedit a fi foarte inspirat.
Romanian Liga I
Galeria Rapidului, decizie radicală înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Peluza Nord nu va fi la meci!"
13/10/2021 LA 16:28

Gaz Metan Mediaș-CFR Cluj 0-1 | Omrani, eroul campioanei

Meciul părea să se îndrepte spre un egal, dar Omrani a reușit să dezghețe tabela în minutul 75, Buzbuchi fiind învins de un șut deviat al francezului. Aceasta a fost prima reușită a lui Omrani după o pauză de 14 luni, perioadă în care atacantul a fost mai mult accidentat.
Mediașul s-a aruncat în atac și a avut o bună șansă de a egala, dar reluarea cu capul a lui Chamed din minutul 81 a fost prinsă cu siguranță de Bălgrădean. Și CFR-ul mai putea marca, dar s-a terminat în cele din urmă doar 1-0, rezultat echitabil cupă cum au arătat lucrurile pe teren.
CFR câștigă astfelpe un teren complicat și o egalează din nou pe FCSB în fruntea clasamentului din Liga 1, amebele formații având 51 de puncte, fiind singurele echipe care au obținut matematic biletele pentru play-off. În etapa viitoare, CFR va juca pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeș, revelația acestui sezon din Liga 1, care după un început catastrofal a ajuns să lupte cu șanse reale pentru un loc de play-off.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj, transfer de răsunet! Ardelenii au adus un fundaș cu 52 de selecții la naționala țării sale
13/10/2021 LA 13:07
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după meciul cu Gaz Metan! Cine sunt cei doi jucători care l-au impresionat
03/10/2021 LA 19:07