Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj se pregătește pentru perioada de mercato din vară! Cine e cel mai râvnit jucător al lui Petrescu

Bianca Dumitru

Publicat 05/04/2022 la 14:36 GMT+3

CFR Cluj este aproape de a cuceri un nou titlu de campioană a României. Jucătorii lui Dan Petrescu nu sunt, însă, atractivi pentru cluburile din Europa. Președintele clujenilor a anunțat că fotbalistul de care s-au interesat mai multe echipe este Claudiu Petrila.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a câștigat luni seară, pe teren propriu, meciul cu FC Argeș, scor 2-0, contând pentru a treia etapă a play-off-ului Ligii 1. Formația lui Dan Petrescu a avut parte de un duel accesibil, în care golurile lui Debeljuh și Dugandzic au făcut diferența.
În urma acestei victorii, campioana en-titre a României a ajuns la 45 de puncte, distanțându-se la 8 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1 de FCSB, ocupanta locului 2, care a făcut un pas greșit în weekend, în fața Universității Craiova.
Deși este foarte aproape de a cuceri cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, CFR Cluj nu a vândut prea mulți fotbaliști pe sume importante. În ultimii 5 ani, singurii jucători în schimbul cărora ardelenii au încasat sume mai mari sunt Mihai Bordeianu, transferat în 2020 la Al Qadisiyah pentru 1,2 milioane de euro, și Kevin Boli, pentru care CFR a primit 2,5 milioane de euro de la GZ Hengfeng în 2018.
Președintele campioanei României a vorbit despre noua strategie de management a clubului din Gruia.
Citește și:

Petrila, cel mai râvnit fotbalist de la CFR Cluj

Cristi Balaj a declarat că fotbaliștii lui Dan Petrescu se află în atenția mai multor cluburi din străinătate, unele dintre ele făcând deja primele oferte.
Oficialul clujenilor a dezvăluit că echipa va face la finalul acestui sezon mai multe transferuri și că cel mai râvnit jucător de la CFR este Claudiu Petrila.
"Avem oferte pentru jucători. Urmează să aducem fotbaliști pe posturile pe care vom vinde jucători pe sume importante. Noi suntem foarte deschiși, ne vom bucura pentru fiecare jucător de-al nostru care va câștiga din punct de vedere financiar.
Petrila este un fotbalist dorit de alte cluburi. Luni a intrat în repriza a doua și a făcut diferența", a declarat Cristi Balaj pentru Pro Arena.
Lotul celor de la CFR Cluj are o valoare totală de piață de 32,5 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, iar cei mai valoroși jucători sunt Andrei Burcă (3,7 milioane de euro), Cristian Manea (2,7 milioane de euro) și Alexandru Păun (1,8 milioane de euro).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo