Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj se transformă! Încă un jucător și-a anunțat despărțirea de campioana României

Bianca Dumitru

Actualizat 07/06/2022 la 11:33 GMT+3

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, iar Dan Petrescu vrea să facă unele schimbări importante în lot înaintea noului sezon. Mai mulți jucători deja au plecat sau doar și-au anunțat despărțirea de echipă, cel mai recent acesta fiind cazul lui Jonathan Rodriguez.

CFR Cluj (România)

Credit imagine: facebook

CFR Cluj s-a impus pentru a cincea oară consecutiv în Liga 1. Înaintea noului sezon, în care echipa sa va juca în preliminariile Champions League, Dan Petrescu vrea să facă unele modificări importante în lot.
Pe lângă jucătorii pe care și-i dorește în Gruia, antrenorul este pregătit să se despartă de mai mulți fotbaliști. Deja au fost mai multe plecări de la CFR Cluj, iar cel mai recent Jonathan Rodriguez a anunțat că nu va mai continua sub comanda lui Dan Petrescu.
Fotbalistul împrumutat în a doua parte a sezonului recent încheiat la Dinamo a spus că, deși mai are contract cu CFR Cluj, nu va juca în tricoul campioanei României, ci își va găsi o altă echipă.
"Mai am contract cu CFR Cluj. Nu am apucat să vorbesc cu Dan Petrescu, dar nu rămân la CFR Cluj. E o ușă închisă. Voi pleca sub formă de împrumut sau liber de contract", a declarat Jonathan Rodriguez pentru Playsport.
Citește și:

Ce jucători au plecat deja de la CFR Cluj

Până acum, CFR Cluj s-a despărțit deja de Billel Omrani, Mateo Susic, Guessouma Fofana, Runar Mar Sigurjonsson, Kristian Dimitrov, Otto Hindrich și Orman Davis.
Pe lângă aceștia, pe lista fotbaliștilor care ar putea pleca din Gruia se mai află Rachid Bouhenna, Denis Ciobotariu și Mihai Butean, cărora li s-ar putea alătura și Lovro Cvek.
Dan Petrescu îl va urmări foarte atent la primul cantonament din această vară și pe Roger Junio Rodrigues, care ar putea rămâne la echipă dacă îl va convinge pe tehnician că se poate baza pe el.
CFR Cluj se va reuni în perioada imediat următoare, campioana României fiind prima echipă din Liga 1 care va lua startul în următorul sezon al cupelor europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo