Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, victorie confortabilă cu Dinamo, în etapa a 14-a. Debeljuh și Păun, marcatorii ardelenilor

Irina Aldea

Publicat 17/12/2020 la 22:22 GMT+2

CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu Dinamo, grație golurilor marcate de Debeljuh și Păun, egalând-o pe FCSB la puncte. Ardelenii ocupă în continuare locul 3 în clasamentul Ligii 1.

Dinamo - CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Campioana României a deschis scorul încă din minutul 14. Gabriel Debeljuh a înscris dintr-o pasă a lui Mario Camora dintr-un șut deviat, profitând de o eroare a lui Grigore. Chiar înainte de pauză, Ante Puljic de la Dinamo i-a pus piedică unui adversar, iar arbitrul Marius Avram a dictat imediat penalty. Alexandru-Păun a transformat de la punctul cu var, iar ardelenii au intrat cu avantaj la vestiare.
Câinii au primit o altă veste proastă în prima parte a meciului. Aleix Garcia a ieșit de pe teren accidentat. Introdus în teren în locul puştiului Măgureanu (20 de ani), Aleix Garcia a rezistat doar până în minutul 34 în derby-ul cu CFR Cluj. Mijlocașul spaniol al lui Dinamo a fost înlocuit de Magaye.
În urma acestui rezultat, CFR Cluj o egalează pe FCSB la puncte, care are un meci mai puțin disputat, însă continuă pe locul 3 în clasamentul Ligii 1. De partea cealaltă, Dinamo rămâne în zona de play-out, pe poziția a 10-a. Pentru Dinamo, ultimul meci din 2020 va fi pe terenul celor de la Academica Clinceni. Primul meci din 2021 va fi tot o deplasare, la FC Hermannstadt. Campioana din Liga 1 va încheia anul cu un duel pe teren propriu cu liderul Universitatea Craiova. Ardelenii vor începe 2021 cu un meci pe teren propriu cu Academica Clinceni.

Dinamo – CFR Cluj 0-2 | Echipele de start

  • Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu - Anton, Răuță - Camara, Măgureanu, Fabbrini – Nemec. Rezerve: Eșanu, Bejan, Aleix Garcia, Achim, Crețu, Șerban, Borcea, Bani, Gueye. Antrenor: Ionel Gane
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Itu, Soares, Păun - Carnat, Debeljuh, Pereira. Rezerve: Sandomierski, Manea, Zunic, Hoban, Djokovic, Deac, Costache, Chipciu, Vojtus. Antrenor: Edi Iordănescu
  • Stadion: Dinamo
  • Arbitru: Marius Avram / A1: Vladimir Urzică / A2: Mircea Orbuleț
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo