CFR Cluj a început vijelios partida din Gruia și a ratat prima ocazie chiar în primul minut de joc. Pereira a centrat în careu, din corner, iar Rondon a reluat cu capul pe lângă poartă.
Trupa lui Edi Iordănescu a continuat să pună presiune, iar Burcă și-a încercat și el norocul, cu o lovitură de cap. Faza s-a încheiat cu bine pentru Viitorul, cu mingea în brațele lui Căbuz.
Viitorul a replicat în minutul 17, când Benzar a scăpat periculos spre poartă, după o neatenție a lui Camora. Șutul a fost însă respins salvator de Bălgrădean.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, încă 6 ani la CFR Cluj! Cifrele contractului + Ce a cerut antrenorul
ACUM 16 ORE
CFR a deschis scorul în minutul 31. Camora a trimis o centrare în fața porții, iar Itu a reluat cu capul lângă bară, fără speranțe pentru Căbuz. La pauză, formația lui Iordănescu conducea cu 1-0.

CFR Cluj - Viitorul 2-1. Ovidiu Hoban a dat lovitura în prelungirile meciului din Gruia

Viitorul a ieșit mai montată de la vestiare și a reușit să restabilească foarte repede egalitatea. În minutul 52, Bălgrădean a ieșit greșit la centrarea lui Matei și a scăpat mingea printre degete. Dobrosavlevici a profitat de gafa uriașă a goalkeeper-ului și a împins mingea în poarta rămasă goală.
După acel gol norocos, Viitorul a preluat conducerea partidei. Ganea și Pitu l-au pus la grea încercare pe Bălgrădean, dar portarul gazdelor a trecut repede peste faza din minutul 52 și și-a salvat echipa. Totuși, Bălgrădean era bătut la execuția lui Ganea din minutul 66, dar mingea reluată cu capul de atacantul constănțenilor a lovit bara.
Meciul părea să se îndrepte către o remiză, dar Ovidiu Hoban a mai avut ceva de spus. În minutul 90+3, veteranul CFR-ului a urmărit o minge trimisă în bară de Chipciu și a trimis în plasă, din fața porții. A fost golul cu care ardelenii și-au asigurat 3 puncte extrem de prețioase.
După 21 de etape, CFR Cluj se află la un singur punct în spatele liderului FCSB. De cealaltă parte, Viitorul ocupă locul 9, la 5 puncte sub zona playoff-ului.
Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
07/12/2022 LA 21:10
Fotbal
FCSB a câștigat cu rezervele la Botoșani, dar e out din Cupa României! Tabloul sferturilor de finală
06/12/2022 LA 14:45