În ciuda faptului că a acceptat să vină la FCSB într-un moment dificil și a reușit să obțină 9 rezultate pozitive la rând în Liga 1, Edi Iordănescu nu a avut parte de liniște. Conducerea clubului a criticat în mai multe rânduri jocul echipei, lucru care a dus și la o reacție dură din partea tehnicianului, pe contul său de Facebook.
Ulterior acelui mesaj, Edi Iordănescu s-a despărțit în această după-amiază de FCSB după mai puțin de trei luni petrecute pe banca roș-albaștrilor. Decizia antrenorului a venit în urma neînțelegerilor cu conducerea clubului, deși echipa a avut o serie bună de meciuri în campionat.
"Dacă nici eu nu am reușit să-l fac pe Gigi Becali să renunțe în a se implica direct la echipă având un contract beton, înseamnă că nimeni nu va reuși asta. Îmi pare rău pentru că eu am venit cu inima deschisă pentru a face lucruri bune, dar din păcate nu s-a putut. Îl aștept să trimită avocații pentru a semna rezilierea", a declarat tehnicianul.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Edi Iordănescu, prima reacție după ce ar fi fost sunat de Burleanu pentru preluarea naționalei
23/11/2021 LA 16:10

Cine va sta pe banca celor de la FCSB

În urma despărțirii de Edi Iordănescu, jucătorii de la FCSB vor fi pregătiți de Mihai Pintilii. Potrivit unui anunț al conducerii clubului pentru As.ro, Pintilii va conduce antrenamentele până la numirea unui nou antrenor.
Fostul fotbalist a mai ocupat postul de interimar la FCSB și anul trecut, înainte de numirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a echipei.
Oficialii roș-albaștrilor au anunțat astăzi că nu s-au gândit încă la un înlocuitor, neavând pregătită schimbarea de antrenori, pentru care dau vina pe Edi Iordănescu, care s-ar fi simțit lezat doar de faptul că patronul a spus că echipa nu joacă nimic.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF s-a reorientat, după refuzul lui Hagi! Pe cine a sunat Burleanu pentru postul de selecționer
23/11/2021 LA 14:48
Fotbal
Edi Iordănescu, dorit în Franța! Ce ofertă are după despărțirea de FCSB
18/11/2021 LA 16:04