Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Clinceni - Dinamo 1-0 | Rednic a reacționat vehement după înfrângerea dură în fața ultimei clasate

Ion Alexandru

Actualizat 04/12/2021 la 08:05 GMT+2

Clinceni - Dinamo 1-0 | Dinamo valsează fără grație către retrogradare, dar Mircea Rednic este convins că problema vine de la jucători, nu de la el. Antrenorul care a adus ultimul titlu în Ștefan cel Mare acum 14 ani nici nu se gândește la plecare și își pune la zid jucătorii după un nou eșec inexplicabil.

Deian Sorescu (Dinamo)

Credit imagine: facebook

Clinceni - Dinamo 1-0 | Mircea Rednic continuă să colecționeze înfrângeri, dar se consideră mai degrabă o victimă a atitudinii delăsătoare de la echipă. Ultima clasată a câștigat primul meci din campionat la doar câteva ore după ce și-a demis antrenorul. Fost antrenor de juniori la Dinamo, Ionuț Chirilă insistă că este în acte antrenorul Academicii, dar nu a stat pe bancă la succesul mare obținut împotriva "câinilor". 0-1 cu Clinceni rezprezintă o nouă bornă negativă atinsă de Dinamo, care nu a mai câștigat din 2 august. A fost un 3-1 chiar împotriva adversarului de vineri seara, cu italianul Dario Bonetti pe bancă. Cu doar 9 puncte în 18 etape, dinamoviștii sunt pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, dar Rednic e mai convins ca niciodată că demisia sa ar fi considerată un act de lașitate.
„N-am venit ca să cedez rapid. Nu plec! Jucătorii să înțeleagă că au plecat antrenori, acum e rândul lor să plece! De doi ani sunt aceleași rezultate. Antrenorii ce să facă, să aducă mingea în fața porții? Păi, o aducem! Ratăm singuri cu portarul” a tunat Mircea Rednic după înfrângerea cu Clinceni.
Dinamo, cifrele declinului total
  • 9 puncte în 18 meciuri
  • Cea mai slabă apărare din Liga 1 cu 39 de goluri primite
  • Doar 3 puncte (3 egaluri) în 9 etape, cu Rednic pe bancă
  • Un singur gol marcat în ultimele 4 meciuri
  • Niciun gol marcat de fotbaliștii aduși de Rednic

Clinceni - Dinamo 1-0 | Rednic are la dispoziție un lot în care și-a adus mai mulți fotbaliști care nu au confirmat

Dinamo are rezultate din ce în ce mai slabe, iar Rednic recunoaște că lotul este foarte slab și demotivat. Calitatea jucătorilor aduși de Rednic în ultimele luni este cel puțin îndoielnică. 6 dintre aceștia au fost pe teren în înfrângerea demoralizatoare cu Academia, ultima clasată din Liga 1.
Mircea Rednic
„E lipsă de calitate în fața porții. Ai situații și nu poți să o bagi în poartă. Echipa joacă, ajunge în față. În repriza a doua ne-a fost foarte greu, n-am jucători care să-mi elimine om din joc. Au venit centrări, dar Deian a scăpat de vreo două ori, a dat în fața porții, dar n-a fost nimeni acolo” și-a continuat tirada Rednic.
Până la finalul anului, Dinamo mai are 3 partide. Chindia, Mioveni și Farul sunt adversarele, iar Rednic este obligat să câștige puncte pentru a mai spera la salvarea echipei de la retrogradare. Cu o situație financiară dezastruoasă și în insolvență, dinamoviștii ar putea bifa prima retrogradare din istorie în 2022. Odată cu acest minim fără precedent, Dinamo ar putea dispărea în forma actuală pentru că fără banii obținuți din drepturile tv și fără un patron care să investească nu va putea supraviețui.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo