Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Craiova a dat lovitura în Gruia! Oltenii au câștigat dramatic pe terenul CFR-ului

Vlad Dumitrescu

Publicat 24/04/2021 la 22:33 GMT+3

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la CFR Cluj.

Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Prima ocazie a meciului a aparținut CFR-ului. După o combinație rapidă cu Chipciu și Costache, Deac a șutat peste poartă din interiorul careului. Oltenii au răspuns rapid printr-o centrare periculoasă a lui Bancu, respinsă însă de goalkeeperul ardelenilor înainte ca Mamut să ajungă la ea.
După un început de partidă în care ambele echipe au avut ocazii, Marius Constantin a lovit cu capul în urma unui corner, portarul ardelenilor a respins în față însă Andrei Ivan a fost cel mai rapid și a profitat petnru a deschide scorul.

Victoria Craiovei îndepărtează CFR de titlu

CFR a încercat să egaleze rapid iar Chipciu a vrut să îl lobeze pe Pigliacelli, însă după ce a căzut în careu în urma deulului cu portarul oltenilor, nu a primit penalty.
În cele din urmă însă ardelenii au egalat în minutul 53. După o centrare excelentă d ela corner, Burcă a recentrat, Debeljuh i-a așezat balonul lui Sigurjonsson iar acesta a marcat golul egalizator.
În cele din urmă însă, oltenii au fost cei care au dat lovitura pe final. În minutul 88, Nistor a centrat excelent iar Tudorie a reluat decisiv cu capul.
După această victorie, Craiova rămâne cu șanse mici la titlu, fiind la cinci puncte de FCSB, cu un meci în plus. Însă șansele CFR-ului au scăzut semnificativ, ardelenii fiind la un punct în spatele FCSB-ului cu un meci în plus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo