Prima ocazie a meciului a aparținut CFR-ului. După o combinație rapidă cu Chipciu și Costache, Deac a șutat peste poartă din interiorul careului. Oltenii au răspuns rapid printr-o centrare periculoasă a lui Bancu, respinsă însă de goalkeeperul ardelenilor înainte ca Mamut să ajungă la ea.
După un început de partidă în care ambele echipe au avut ocazii, Marius Constantin a lovit cu capul în urma unui corner, portarul ardelenilor a respins în față însă Andrei Ivan a fost cel mai rapid și a profitat petnru a deschide scorul.

Victoria Craiovei îndepărtează CFR de titlu

Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
IERI LA 21:29
CFR a încercat să egaleze rapid iar Chipciu a vrut să îl lobeze pe Pigliacelli, însă după ce a căzut în careu în urma deulului cu portarul oltenilor, nu a primit penalty.
În cele din urmă însă ardelenii au egalat în minutul 53. După o centrare excelentă d ela corner, Burcă a recentrat, Debeljuh i-a așezat balonul lui Sigurjonsson iar acesta a marcat golul egalizator.
În cele din urmă însă, oltenii au fost cei care au dat lovitura pe final. În minutul 88, Nistor a centrat excelent iar Tudorie a reluat decisiv cu capul.
După această victorie, Craiova rămâne cu șanse mici la titlu, fiind la cinci puncte de FCSB, cu un meci în plus. Însă șansele CFR-ului au scăzut semnificativ, ardelenii fiind la un punct în spatele FCSB-ului cu un meci în plus.
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
IERI LA 20:54
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46