În această seară, în meciul din a 7-a etapă a play-off-ului Ligii 1, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FC Voluntari.
Echipa lui Laurențiu Reghecampf și-a adjudecat victoria grație unui gol marcat, în minutul 7, de Ștefan Baiaram, care a trimis mingea cu capul la vinclu, și a ajuns la 5 succese consecutive în campionat.
Oltenii au dominat prima parte a meciului, având mai multe ocazii de a-și mări avantajul până la pauză. În minutul 10, Andrei Ivan a primit mingea de la Alexandru Crețu, dar șutul său a nimerit bara.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
IERI LA 06:20
Ulterior, Nicușor Bancu a încercat să înscrie dintr-un voleu de la marginea careului, dar balonul a trecut peste poartă. În minutul 43, Ivan a șutat cu efect, fără a reuși să-i pună probleme lui Mihai Popa, care a reținut mingea. După doar câteva secunde, același Ivan a mai încercat un șut de la marginea careului, dar nici acum balonul nu a prins spațiul porții.
Citește și:
Imediat după reluarea partidei, cei de la FC Voluntari au avut două șanse importante de a egala. Vadim Rață a recuperat mingea respinsă în față de Pigliacelli, dar nu a putut șuta, fiind blocat de un fundaș al Universității Craiova. Apoi, în minutul 54, Ricardinho a șutat de la marginea careului, dar balonul s-a dus peste poartă.
Ultima ocazie a meciului le-a aparținut jucătorilor lui Laurențiu Reghecampf. În prelungiri, Elvir Koljic a trimis un șut puternic de la marginea careului, dar Mihai Popa a respins mingea care a ajuns la Andrei Ivan. Nici acesta nu a putut să-l învingă pe tânărul portar, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0.
În urma acestei victorii, Universitatea Craiova a acumulat 45 de puncte și s-a apropiat la doar un punct de FCSB și la 3 puncte de CFR Cluj, care au, însă, câte un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu 30 de puncte.

Liga 1 | Lupta la titlu se dă în 3

În următoarea etapă din play-off, oltenii vor primi vizita celor de la FCSB, în timp ce echipa lui Liviu Ciobotariu va juca pe terenul celor de la Farul Constanța.
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
IERI LA 21:21
Romanian Liga I
Prima reacție de la CFR Cluj, după al 5-lea titlu consecutiv: "Îmi pare rău că nu avem VAR"
IERI LA 20:54