Universitatea Craiova a obținut o victorie importantă împotriva lui FC Hermannstadt, în urma căreia s-a apropiat la un singur punct de FCSB și CFR Cluj, echipele de pe primul și al doilea loc. De notat că a fost primul succes obținut de olteni în Liga 1, cu Marinos Ouzounidis pe banca tehnică.
Oltenii au avut prima mare ocazie a meciului în minutul 16. Cicâldău a fost lansat în careu de Dan Nistor, cu o pasă inteligentă, și a finalizat cu un șut din întoarcere. Mingea a lovit ambele bare laterale și a sărit în fața porții, de unde Nicușor Bancu n-a reușit să reia în plasă.
Replica sibienilor a sosit 8 minute mai târziu, când Belu-Iordache a reluat plasat, la colțul lung. Pigliacelli a fost însă atent și a plonjat salvator, reținând balonul.
Romanian Liga I
Ghinion teribil pentru Universitatea Craiova și Elvir Koljic! Bosniacul s-a accidentat din nou
IERI LA 11:04

Universitatea Craiova - FC Hermannstadt 1-0. Cicâldău, gol fantastic din lovitură liberă

Cicâldău a ieșit din nou la rampă în minutul 33, de această dată decisiv. Golgheterul Craiovei a executat minunat o lovitură liberă de la 16 metri, peste zid, la colțul lung, direct în vinclul porții lui Figueiredo. Grație reușitei superbe din această seară, Cicâldău a ajuns la 8 goluri înscrise în actualul sezon din Liga 1.
Trupa lui Ouzounidis putea să-și dubleze avantajul în minutul 63, dar Ivan n-a profitat de gafa lui Figueiredo. Portarul lui Hermannstadt a încercat să-l dribleze pe Ivan, dar atacantul oltenilor a fost atent și l-a deposedat. Mingea a sărit paralel cu linia porții, iar fundașul sibienilor, Matricardi, a fost atent și a ajuns înaintea lui Ivan și a respins.
2 minute mai târziu, a venit rândul lui Figueiredo să-și salveze echipa. Portarul oaspeților a intervenit excelent la lovitura de cap a lui Marius Constantin.

Universitatea Craiova - FC Hermannstadt 1-0. Pigliacelli, dublă-paradă în prelungiri

Formația lui Liviu Ciobotariu puea să dea lovitura în prelungirile meciului, dar Pigliacelli a făcut minuni. Portarul oltenilor a fost pus la încercare de Matricardi, cu două șuturi din careul mic, dar italianul a intervenit miraculos și a asigurat cele 3 puncte pentru Craiova.
S-a încheiat 1-0 pentru Universitatea Craiova, care s-a apropiat la un singur punct de FCSB și CFR Cluj, pe locul 3 din Liga 1. De notat că "roș-albaștrii" și campioana en-titre încă nu au jucat în această etapă.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Romanian Liga I
Anunțul lui Ouzounidis, după Craiova - Hermannstadt 1-0: "Vreau să schimb câteva lucruri!"
19/02/2021 LA 21:35
Fotbal
Marinos Ouzounidis are cuvintele la el! Ce a spus elenul după ce a debutat cu victorie la Craiova
11/02/2021 LA 22:33