Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată top 10 cei mai valoroși jucători U21 din Liga 1! FCSB, Craiova și Farul au cei mai mulți reprezentanți

Bianca Dumitru

Actualizat 28/12/2021 la 17:19 GMT+2

Site-ul Transfermarkt a publicat recent clasamentul celor mai bine cotați fotbaliști U21 din Liga 1. FCSB, Universitatea Craiova și Farul Constanța au cei mai mulți reprezentanți.

FCSB, în meciul cu Dinamo, scor 6-0

Credit imagine: facebook

Site-ul transfermarkt.com a prezentat recent lista celor mai valoroși fotbaliști U21 din Liga 1. FCSB conduce în acest clasament, cel mai bine cotat jucător U21 din campionatul României fiind Octavian Popescu, a cărui valoare de piață se ridică la 1,9 milioane de euro.
Acesta este urmat în top de coechipierul său, Ianis Stoica, mijlocașul de 19 ani cotat la 850.000 de euro, în timp ce podiumul este completat de David Miculescu, jucătorul celor de la UTA Arad, a cărui cotă de piață este de 700.000 de euro.
În total, printre cei mai valoroși 10 fotbaliști U21 din Liga 1 se află câte doi jucători de la FCSB, Universitatea Craiova și Farul Constanța și câte unul de la UTA Arad, FC U Craiova, Rapid și CFR Cluj.
Cel mai tânăr fotbalist din acest top este Enes Sali, atacantul de doar 15 ani pregătit de Gică Hagi, care are o cotă de piață de 400.000 de euro.
Top 10 cei mai bine cotați fotbaliști U21 din Liga 1
Cine este cel mai bun jucător U21 din Liga 1?
Citește și:

Cine sunt cei mai bine cotați fotbaliști din Liga 1

Miercuri, 22 decembrie, site-ul transfermarkt.com a actualizat cotele fotbaliștilor din Liga 1. Cel mai valoros jucător din România este în continuare Florin Tănase, a cărui cotă a crescut cu o jumătate de milion de euro.
Pe podiumul clasamentului celor mai bine cotați fotbaliști din campionat se află alți doi jucători de la FCSB. Este vorba despre Darius Olaru și Florinel Coman, a căror cotă de piață este de 4 milioane de euro, în cazul celui din urmă înregistrându-se o scădere de 500.000 de euro față de precedenta actualizare.
În total, în topul celor mai bine cotați 10 fotbaliști din Liga 1, FCSB și CFR Cluj au câte 4 reprezentanți, ceilalți doi jucători fiind legitimați la Dinamo (Deian Sorescu) și Universitatea Craiova (Nicușor Bancu).
Program Premier League 28,29, 30 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo