Specialiștii de la site-ul transfermarkt.com au actualizat cotele de piață ale cluburilor din Liga 1. FCSB este lider în topul celor mai valoroase echipe din campionat, având o cotă de 31,8 milioane de euro. Roș-albaștrii sunt urmați în clasament de CFR Cluj, cotată la 28,9 milioane de euro, și de Universitatea Craiova, a cărei valoare este de 27,5 milioane de euro.
Pe următoarele locuri se află Farul Constanța (12,5 milioane de euro) și Sepsi Sf. Gheorghe (10,35 milioane de euro), singurele echipe ale căror loturi valorează mai mult de 10 milioane de euro.
La polul opus, cele mai slab cotate formații din Liga 1 sunt CS Mioveni (2,9 milioane de euro), FCU Craiova (5,3 milioane de euro) și Academica Clinceni (5,98 milioane de euro).
Romanian Liga I
Reacție vehementă despre posibilitatea transferului lui Dorin Rotariu la FCSB: "Exclus!"
ACUM 4 ORE

Cicâldău, cel mai valoros fotbalist din România

În ceea ce privește topul celor mai valoroși jucători din Liga 1, lider este Alexandru Cicâldău, care are o cotă de 6 milioane de euro. FCSB are 3 reprezentanți în top 5, pe locurile 2-4. Este vorba despre Florinel Coman (5 milioane de euro), Florin Tănase (5 milioane de euro) și Darius Olaru (3,5 milioane de euro), în timp ce al cincilea cel mai bine cotat fotbalist din România este Andrei Burcă, a cărui valoare de piață este de 3,3 milioane de euro.
Cel mai valoros stranier din Liga 1 este Elvir Koljic, cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,7 milioane de euro.

Liga 1 debutează pe 15 iulie

Săptămâna trecută, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul sezonului 2021/22 al Ligii 1. Prima etapă este programată în perioada 15-19 iulie, noua stagiune debutând cu meciul dintre FC Botoșani și FCSB.
Programul complet al turul Ligii 1 este disponibil aici.
Romanian Liga I
FCSB negociază pentru transferul unui fost dinamovist! Pe cine vor roș-albaștrii
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj are o ofertă de nerefuzat pentru Andrei Burcă! Unde este dorit fundașul
IERI LA 18:04