Deian Sorescu a fost aproape de despărțirea de Dinamo în această vară. Căpitanul din Ștefan cel Mare a atras atenția mai multor cluburi din Europa după prestațiile bune pe care le-a avut în startul acestui sezon, când a înscris 5 goluri, devenind golgheterul Ligii 1 după primele etape.
Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost dorit, printre altele, de Gaziantep, Legia Varșovia și FCSB, care a făcut o ofertă de 700.000 de euro, dar a ales să rămână la Dinamo după ce i-au fost plătite mai multe restanțe salariale.
Potrivit GSP, înaintea intrării în insolvență, Dinamo avea să-i plătească lui Sorescu 24.600 de euro. În această sumă erau incluse salariile pe lunile mai și iunie, dar și bonusuri de performanță. Din acești bani, fanii din programul DDB i-au achitat fotbalistului 18.600 de euro pentru a-l convinge să rămână la echipă.
Liga Națiunilor UEFA
Surprizele pregătite de Edi Iordănescu pentru primul 11 al României din meciul cu Finlanda
22/09/2022 LA 07:43
În acest moment, căpitanul lui Dinamo ar mai avea de primit 6.000 de euro, sumă care reprezintă bonusuri și pentru care jucătorul a făcut o solicitare la masa credală. Aceasta i-a fost respinsă de administratorul judiciar al clubului, decizie care nu a fost încă contestată de Sorescu.

Dinamo, în plin scandal cu Bonetti

După 5 meciuri la rând fără gol marcat, Iuliu Mureșan l-a dat afară pe Dario Bonetti de pe banca tehnică, însă acesta din urmă nu-și dorește să plece și refuză, iată, rezilierea contractului, la o zi după ce Sorin Colceag a fost numit interimar în această funcție.
Picătura care a umplut paharul în dreptul lui Bonetti a fost cea mai mare umilinţă din istoria disputelor cu FCSB, scor 0-6. Dezamăgit pentru că a fost înlătura de la club de Iuliu Mureșan, Dario Bonetti blochează acum numirea noului antrenor și refuză să semneze rezilierea contractului.
Pentru cele două luni petrecute în Ștefan cel Mare, conducerea și Bonetti au căzut de acord ca italianul să primească salariile pe două luni, adică 12.000 de euro. Totuși, italianul nu-și dorește să plece de pe banca tehnică fiind alungat de Iuliu Mureșan, și deși Dinamo l-a anunțat pe Sorin Colceag în poziția de antrenor interimat, despărțirea de Bonetti nu s-a produs deocamdată și în acte.
După 8 etape, Dinamo se află pe locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu 6 puncte. În următoarea rundă, "câinii roșii" vor primi vizita celor de la FC Botoșani duminică, de la ora 19:00.
Serie A
Răzvan Marin a debutat pentru Empoli în Serie A! Maxim, assist în Turcia. Rezultatele românilor
14/08/2022 LA 20:48
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19