CFR Cluj se află în această perioadă în Austria, unde efectuează un cantonament înaintea debutului în noul sezon al cupelor europene.
Oficialii campioanei României au vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu, anunțând că antrenorul va rămâne la cârma echipei și în stagiunea 2022/23.
Directorul sportiv al clujenilor a dezvăluit că tehnicianul a avut o ofertă importantă în această vară, pe care a refuzat-o pentru a continua la CFR.
Romanian Liga I
Jucătorii de la CFR Cluj, dezamăgiți după eșecul cu FC Botoșani! "Fotbalul e nedrept"
14/08/2022 LA 19:23
"Dan Petrescu a avut o ofertă foarte mare în această vară, dar împreună cu patronul și noi toți am reușit să-l convingem să rămână. Reprezentăm un club care vrea trofee an de an. În ultimii 5 ani, am demonstrat acest lucru și trebuie să continuăm", a declarat Bogdan Mara, potrivit AS.ro.
Acesta este al treilea mandat al lui Dan Petrescu în Gruia, el antrenând-o pe CFR Cluj și în perioadele iunie 2017 - februarie 2018, respectiv martie 2019 - noiembrie 2020.
Alături de CFR Cluj, antrenorul a câștigat 4 titluri de campioană a României și a ajuns de două ori în grupele Europa League.
Citește și:

"Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit"

În această săptămână, președintele campioanei României a oferit detalii despre modul în care echipa lui s-a pregătit pentru campania de transferuri.
Cristi Balaj a spus că Dan Petrescu are lotul conturat în proporție de 80%, menționând că CFR Cluj nu va mai face alte mutări decât în cazul în care echipa se va despărți de vreun jucător.
"Așa cum vă spuneam și în trecut, noi am pregătit această campanie de transferuri cu mult timp înainte. S-a lucrat constant. Am avut soluții imediat cum s-a terminat campionatul, am început imediat negocierile.
În proporție de cel puțin 80% avem lotul finalizat. Am folosit acest procent de 80% pentru că nu știm în ce măsură se vor finaliza și vânzări de jucători. Avem oferte importante pentru anumiți fotbaliști din echipă.
Dacă vor exista vânzări de jucători, atunci vom transfera alți jucători. În mare parte, Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit. Sunt fotbaliști pe care el i-a solicitat. A existat o listă destul de lungă, iar noi am avut șansa să transferăm opțiunile 1 și 2.
La fundași s-a restrâns lista de jucători la 6 variante, după ce colegii de la scouting au monitorizat toți jucătorii propuși. Denis Kolinger a fost varianta numărul 1", a declarat Cristi Balaj.
Romanian Liga I
CFR Cluj, a doua înfrângere în 5 etape! Campioana a pierdut cu scorul preferat al lui Dan Petrescu
14/08/2022 LA 17:40
Romanian Liga I
CFR Cluj caută înlocuitor pentru Debeljuh! Atacantul dorit a trecut pe la Bologna și Standard Liege
13/08/2022 LA 15:21