CFR Cluj a fost de departe echipa din Liga 1 care s-a mișcat cel mai bine până acum în perioada de mercato din această vară.
Astăzi, președintele campioanei României a oferit detalii despre modul în care echipa lui s-a pregătit pentru campania de transferuri.
Cristi Balaj a spus că Dan Petrescu are lotul conturat în proporție de 80%, menționând că CFR Cluj nu va mai face alte mutări decât în cazul în care echipa se va despărți de vreun jucător.
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
ACUM 12 ORE
"Așa cum vă spuneam și în trecut, noi am pregătit această campanie de transferuri cu mult timp înainte. S-a lucrat constant. Am avut soluții imediat cum s-a terminat campionatul, am început imediat negocierile.
În proporție de cel puțin 80% avem lotul finalizat. Am folosit acest procent de 80% pentru că nu știm în ce măsură se vor finaliza și vânzări de jucători. Avem oferte importante pentru anumiți fotbaliști din echipă.
Dacă vor exista vânzări de jucători, atunci vom transfera alți jucători. În mare parte, Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit. Sunt fotbaliști pe care el i-a solicitat. A existat o listă destul de lungă, iar noi am avut șansa să transferăm opțiunile 1 și 2.
La fundași s-a restrâns lista de jucători la 6 variante, după ce colegii de la scouting au monitorizat toți jucătorii propuși. Denis Kolinger a fost varianta numărul 1", a declarat Cristi Balaj, potrivit PlaySport.
Până acum, campioana României i-a transferat pe Christopher Braun (FC Botoșani), Karlo Brucic (FC Koper), Karlo Muhar (Lech Poznan), Vito Hammershoy-Mistrati (Randers), Denis Kolinger (Vejlie) și Jefte Betancor (Farul Constanța).
Citește și:

CFR CLUJ ARE OFERTE PENTRU 4 JUCĂTORI DE BAZĂ

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristian Balaj, a dezvăluit, săptămâna trecută, că 4 dintre cei mai buni jucători - Claudiu Petrila, Andrei Burcă, Gabriel Debeljuh și Nana Boateng - au oferte.
Gruparea ardeleană încearcă să reziste tentației de a-i vinde, dar oficialul din Gruia a admis că va fi greu ca toți să rămână sub comanda lui "Super-Dan". Conform cotelor de piață, cei 4 jucători aduși în discuție valorează 9 milioane de euro, lider la acest capitol fiind Burcă, jucător cotat de transfermarkt.de la 4 milioane de euro.
"Până acum am cheltuit mai mult decât am vândut. Cele mai mari oferte nu s-au concretizat până acum. Mă refer la Petrila, la Burcă, Debeljuh. Nu avem o finalitate a acestor transferuri. Și Boateng are o ofertă foarte mare.
Ar pleca doar în situația în care suma oferită este satisfăcătoare pentru club și pentru jucători. Ar trebui și să avem soluții de a acoperi acele posturi, pentru că ne interesează performanța.
Să plece toți e o șansă mult prea mică, dar 1-2 pot pleca, în măsura în care am fi mulțumiți. Sperăm să avem un parcurs mai bun în cupele europene, iar valoarea lor ar fi mai mare", a spus Balaj.
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
ACUM 16 ORE
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj este asaltată de oferte pentru unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut
IERI LA 08:01