Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, îngrijorat înainte de meciul cu Alkmaar! "Nu prea am dormit deloc"

Bianca Dumitru

Publicat 20/10/2021 la 19:36 GMT+3

CFR Cluj va primi joi, de la ora 22:00, vizita celor de la AZ Alkmaar, într-un meci din a treia etapă a grupelor Conference League. Înaintea acestei partide, Dan Petrescu a vorbit despre forma în care se află jucătorii celor două formații, dezvăluind că este foarte îngrijorat.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj va primi joi, de la ora 22:00, vizita celor de la AZ Alkmaar, într-un meci din a treia etapă a grupelor Conference League. Înaintea acestei partide, campioana României este pe ultimul loc al grupei D, având un singur punct, obținut din remiza cu Randers, scor 1-1, în celălalt meci din faza grupelor CFR fiind învinsă cu 1-0 de Jablonec.
De cealaltă parte, Alkmaar este liderul grupei, cu 4 puncte, în primele două etape înregistrând o remiză, 2-2 cu Randers, și o victorie, 1-0 cu Jablonec.
Mai mult decât atât, olandezii vin după o victorie cu 5-1 obținută în fața celor de la FC Utrecht, în Eredivisie, în timp ce clujenii au pierdut în weekend în fața celor de la Rapid, cu scorul de 2-0.
În aceste condiții, antrenorul CFR-ului s-a arătat îngrijorat înaintea partidei din a treia etapă a grupelor Conference League, care va avea loc în Gruia.

"Mă sperie mult forma noastră!"

Dan Petrescu a spus că îl frământă foarte mult ceea ce se întâmplă la echipă, fiind conștient că jucătorii nu mai sunt în forma din anii trecuți. Tehnicianul a vorbit și despre Alkmaar, echipă pe care o consideră un adversar de temut din cauza faptului că are un lot tânăr.
"Cât sunt antrenor la orice echipă, mai ales la CFR Cluj, nu dorm bine! Indiferent de scor, de victorie. Dorm puțin și sunt îngrijorat! Dar după ultimul meci a fost mult mai greu, poate se vede și pe fața mea. Nu prea am dormit deloc, nu am înțeles nimic din acel meci.
Am încercat să văd unde am greșit și ce trebuie să fac în continuare pentru că de asta m-am întors la CFR, să aduc echipa unde a fost. Sunt conștient că nu mai e echipa care a fost, în anii trecuți, în cupele europene.
Pot să spun că Alkmaar mă sperie pentru că are un lot foarte bun, tânăr, între 21 și 28 de ani. Sunt 14 jucători de națională, jucători de clasă, care au tinerețe și viteză. Au terminat pe locul 3 într-un campionat foarte puternic. Ați văzut ieri ce a făcut Ajax cu Dortmund, fotbalul olandez a produs mereu jucători tineri și jucători de calitate. Jocul de atac al lor este, sincer, unul pe care nu l-am mai văzut de mult la alte echipe.
Pe mine mă sperie mai mult forma noastră decât cei de la Alkmaar. Dar și cei de la Alkmaar", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.
Meciul dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar este programat joi, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo