Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1

Bianca Dumitru

Publicat 06/09/2021 la 22:36 GMT+3

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj înainte de pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale. În această seară, tehnicianul a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziție și despre jucătorii care au ales să plece din Gruia după demiterile lui Marius Șumudică și Marian Copilu.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj după demiterea lui Marius Șumudică. Antrenorul a vorbit în această seară la Digi Sport despre lotul pe care îl are la dispoziție, arătându-se nemulțumit de faptul că nu are foarte mulți jucători cu experiență.
Tehnicianul a spus că fotbaliști precum Vinicius și Rondon nu ar fi plecat de la club dacă el ar fi rămas pe banca tehnică și a comentat revenirea lui Culio, despre care a declarat că este într-o formă fizică de excepție.
"Dacă eram la CFR, vă spun că Vinicius și Rondon nu plecau. Știți că am ceva pentru jucătorii cu experiență. Nici pe Itu nu am reușit să îl țin, e profilul care îmi place mie, dar avem jucători pe post. Dacă nu era lista, 100% rămânea.
Din ce am văzut la antrenament, Omrani nu a vorbit nimic de plecare, e foarte fericit și foarte concentrat. Nu se știe dacă se mai pleacă de la echipă. Alibec stă cel puțin o lună.
Patronul echipei, când am venit, m-a întrebat dacă nu aș vrea să îl aducem pe Culio. I-am spus că vreau, am vorbit cu el și poate să mă ajute nu doar ca jucător, ci și ca spirit în vestiar. La cum se comportă la antrenamente, aleargă cel mai mult dintre toți, nu am văzut așa ceva", a declarat Dan Petrescu.

"Nici nu i-am văzut la antrenamente!"

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre Arlauskis, care a plecat de la CFR Cluj după ce Marian Copilu, președintele echipei, a fost demis împreună cu Marius Șumudică. Dan Petrescu a punctat că nu a dat pe nimeni afară, dar că pe unii jucători nu i-a văzut deloc, la niciunul dintre antrenamentele echipei.
"Problema mea numărul 1 este numărul de jucători care pot fi înscriși pe lista UEFA și pe lista de campionat. Nu avem jucători formați de club, suferim foarte mult și în România și la UEFA. E un număr foarte mic, în opinia mea. Nu am dat pe nimeni afară, cum se spune de Arlauskis. De când am ajuns, eu nu l-am văzut până acum. Trebuia să trec la lista UEFA portarii, cum să îl trec dacă e accidentat?
A vorbit cu Mara, i-a spus că face tratament în Lituania. Nu m-a sunat pe mine, când a venit în țară știu că a spus că a venit pentru o anumită persoană. Cum să fie de ajutor accidentat?", a adăugat Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo