Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj după demiterea lui Marius Șumudică. Antrenorul a vorbit în această seară la Digi Sport despre lotul pe care îl are la dispoziție, arătându-se nemulțumit de faptul că nu are foarte mulți jucători cu experiență.
Tehnicianul a spus că fotbaliști precum Vinicius și Rondon nu ar fi plecat de la club dacă el ar fi rămas pe banca tehnică și a comentat revenirea lui Culio, despre care a declarat că este într-o formă fizică de excepție.
"Dacă eram la CFR, vă spun că Vinicius și Rondon nu plecau. Știți că am ceva pentru jucătorii cu experiență. Nici pe Itu nu am reușit să îl țin, e profilul care îmi place mie, dar avem jucători pe post. Dacă nu era lista, 100% rămânea.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
Din ce am văzut la antrenament, Omrani nu a vorbit nimic de plecare, e foarte fericit și foarte concentrat. Nu se știe dacă se mai pleacă de la echipă. Alibec stă cel puțin o lună.
Patronul echipei, când am venit, m-a întrebat dacă nu aș vrea să îl aducem pe Culio. I-am spus că vreau, am vorbit cu el și poate să mă ajute nu doar ca jucător, ci și ca spirit în vestiar. La cum se comportă la antrenamente, aleargă cel mai mult dintre toți, nu am văzut așa ceva", a declarat Dan Petrescu.

"Nici nu i-am văzut la antrenamente!"

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre Arlauskis, care a plecat de la CFR Cluj după ce Marian Copilu, președintele echipei, a fost demis împreună cu Marius Șumudică. Dan Petrescu a punctat că nu a dat pe nimeni afară, dar că pe unii jucători nu i-a văzut deloc, la niciunul dintre antrenamentele echipei.
"Problema mea numărul 1 este numărul de jucători care pot fi înscriși pe lista UEFA și pe lista de campionat. Nu avem jucători formați de club, suferim foarte mult și în România și la UEFA. E un număr foarte mic, în opinia mea. Nu am dat pe nimeni afară, cum se spune de Arlauskis. De când am ajuns, eu nu l-am văzut până acum. Trebuia să trec la lista UEFA portarii, cum să îl trec dacă e accidentat?
A vorbit cu Mara, i-a spus că face tratament în Lituania. Nu m-a sunat pe mine, când a venit în țară știu că a spus că a venit pentru o anumită persoană. Cum să fie de ajutor accidentat?", a adăugat Petrescu.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03