Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, nemulțumit după meciul cu Gaz Metan! Cine sunt cei doi jucători care l-au impresionat

Bianca Dumitru

Publicat 03/10/2021 la 22:07 GMT+3

CFR Cluj a reușit să câștige cu scorul de 2-1 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind conduși după prima repriză. La finalul partidei, Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale, dar i-a lăudat pe Păun și Petrila.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a obținut în această seară a 10-a victorie din acest sezon. Campioana României s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, reușind să revină în a doua repriză, după ce la pauză echipa din Gruia a intrat la cabine condusă.
Victoria a fost obținută în urma golurilor lui Petrila și Deac, acesta din urmă înscriind după o pasă a fotbalistului de 20 de ani, care l-a impresionat în această seară pe Dan Petrescu.
Antrenorul CFR-ului a vorbit la finalul partidei din a 11-a etapă a Ligii 1 despre evoluția jucătorilor săi, arătându-se mulțumit de ceea ce au arătat Petrila și Păun. În același timp, Petrescu a criticat modul în care a arătat echipa, punctând că el a pregătit meciul altfel, spunându-le fotbaliștilor la ce să se aștepte.
"Monologul de la pauză a fost cel mai dur de când sunt eu antrenor. Cât am fost CFR nu am fost niciodată atât de dur. Nu am înțeles nimic. Am pregătit meciul altfel, chiar dacă doar o zi, două. Știam că va fi foarte greu. Știam că se apără bine și joacă excelent pe contraatac și la faze fixe. Știam că Deaconu are un stâng extraordinar. Nici nu am marcat, nici nu am atacat, nici nu ne-am apărat. Așa nu ai cum să câștigi. Și la meciul din cupele europene la fel.
Suntem obosiți și ne revenim în repriza a doua. Asta mă pune pe gânduri. În pauza competițională e neapărat să ne antrenăm, să punem la punct anumite lucruri. Sunt jucători accidentați care vin după accidentare. Atacanții nu au făcut nici ei un meci excelent...

"Fără ei, nu reușeam să câștigăm"

În schimb, mi-a plăcut cum a intrat Păun. Ne-a ajutat foarte mult. Dacă nu era el, nu reușeam să câștigăm. În prima repriză, eu și echipa am arătat foarte rău. Petrila e și golgheter. A fost cel mai constant jucător. Am fost inspirat să îi dau o pauză în cupele europene, nu putea să joace din trei în trei zile. El este un jucător de bază. Ar fi jucat indiferent dacă era under sau nu. Să sperăm că Facundo Fereira semnează mâine. Nu a jucat de 4 luni. Nu pot face miracole. Trebuie să avem răbdare cu el.
Vor veni și mai multe meciuri. Sper să facem față. Momentul ăsta e un moment bun în campionat. Sper să reușim și în Europa și sperăm să vedem și fețe noi pe teren. Poți pierde două meciuri la rând. Se și înjumătățesc punctele, iar noi vom avea un program infernal. Toate celelalte echipe se odihnesc, noi jucăm. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, să arătăm mai bine. Sper că ne va fi ușor să ne revenim cu cât revin jucătorii importanți pentru că nu joacă Dan Petrescu, jucătorii o fac", a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo