CFR Cluj a câștigat luni seară, pe teren propriu, meciul cu FC Argeș, scor 2-0, contând pentru a treia etapă a play-off-ului Ligii 1. Formația lui Dan Petrescu a avut parte de un duel accesibil.
Misiunea clujenilor le-a fost ușurată după o gafă a fundașului Miguel, în minutul 24, care i-a "pasat" ideal lui Gabriel Debeljuh, iar atacantul croat nu a ratat. Diferența a fost majorată spre final, când un alt croat, Marko Dugandzic, a înscris primul său gol oficial pentru CFR Cluj după ce a fost pus în valoare de Claudiu Petrila (min. 84).
În urma acestei victorii, campioana en-titre a României a ajuns la 45 de puncte, distanțându-se la 8 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1 de FCSB, ocupanta locului 2, care a făcut un pas greșit în weekend, în fața Universității Craiova.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 17 ORE
În ciuda acestui amănunt, la finalul partidei din Gruia, Dan Petrescu nu s-a arătat mulțumit în totalitate de evoluția jucătorilor săi.
Citește și:

"Trebuie să fim mai buni!"

Antrenorul CFR-ului a declarat că este bucuros de rezultat, dar a punctat că jocul echipei sale nu l-a încântat, precizând că se aștepta la mai mult. Tehnicianul a ținut să le transmită fotbaliștilor săi că trebuie să evolueze mult mai bine în următoarea etapă, contra celor de la Craiova, dacă vor să câștige derby-ul.
"E departe titlul, mai sunt 7 meciuri. Mă așteptam să nu jucăm foarte bine, dar din fericire am câștigat. Per total, mă așteptam la mai mult de la jucători, chiar dacă veneau de la națională, unii după răceli. Din păcate, nu-mi permit să jucăm cu doi atacanți, dar și Dugandzic merită să joace.
E bine pentru mine că am concurență. Mereu le zic să se antreze serios dacă vor ceva de la viață și să marcheze. Bordeianu merge acum la spital. Săracu, voia să mai joace, dar nici nu mai poate să meargă. Am văzut reluările, nu cred că a vrut să-l lovească.
Știm ce ne așteaptă la Craiova, o să fie o emulație incredibilă că au bătut la FCSB. Trebuie să fim mai buni dacă vrem un rezultat pozitiv. Jucăm împotriva unei echipe care e pe val și are un moral excelent după ultimul meci", a declarat Dan Petrescu.
Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR, din a patra etapă a play-off-ului Ligii 1, este programat duminică, 10 aprilie, de la ora 20:30.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39