Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dani Coman pleacă de la Astra după retrogradarea echipei! Ce spune de o venire la Rapid

Andrei Bobeica

Actualizat 19/05/2021 la 21:26 GMT+3

Astra Giurgiu a retrogradat după 12 ani în Liga a doua.

Dani Coman

Credit imagine: facebook

Giurgiuvenii, foști campioni ai României în 2016, vor juca la anul în eșalonul secund, asta dacă echipa nu se va desființa, așa cum anunța această posibilitate chiar Valerică Găman.

Dani Coman pleacă de la Astra

Președintele clubului, Dani Coman, a declarat la finalul meciul ce va face în viitorul apropiat și a lăsat de înțeles că va pleca de la Astra.
”Eu mereu mi-am dorit să fac performanță, indiferent de condițiile prin care am trecut. Eu cred că am făcut tot ce a depins de noi ca această echipă să meargă mai departe. Nu regret nimic, dar nu pot da timpul înapoi. Rămâne să iau totul ca pe o lecție de viață și să merg mai departe.
E greu de spus unde voi merge acum, vreau să mă liniștesc puțin și să văd care vor fi pașii următori.
Rapid mereu a fost o opțiune pentru mine, dar acolo am fost dorit doar de suporteri. Sunt în relații foarte bune cu Nico, el face o treabă bună, a demonstrat-o în ultima perioadă, a promovat. Voi fi cu sufletul alături de ei, iar cândva mă voi întoarce acasă. Pot lucra la Rapid, dacă am stat șase ani la Astra, pot lucra și cu bin Laden”, a declarat Coman la Digi Sport.

Dani Coman, desptre retrogradarea Astrei

E un moment extrem de greu pentru club, dar asta este consecința ultimilor ani. Știm cu toții ce s-a întâmplat aici, trebuia să vină și un moment ca ăsta.
E tardiv să mai discutăm, știm prin ce a trecut această echipă, știm că patronul este privat de libertate și nu a putut fi alături de echipă. Suntem într-un moment greu, să vedem cum se va organiza clubul. Eu nu cred că se va desființa clubul. E păcat că acest club a retrogradat. Unii jucători chiar au dat tot”, a mai adăugat Coman pentru sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo