Dușan Uhrin nu a mai rezistat pe banca tehnică a lui Dinamo din cauza problemelor financiare și s-a hotărât să se despartă de clubul care a cerut recent intrarea în insolvență.
Oficialii din Ștefan cel Mare i-au găsit rapid un înlocuitor cehului, Dario Bonetti fiind convins să revină la Dinamo. Italianul, care a mai pregătit echipa alb-roșie în 2009 și 2012, s-a întors în România extrem de motivat să remedieze situația în care se află dinamoviștii.
Bonetti, antrenorul alături de care Dinamo a cucerit ultimele două trofee, respectiv Cupa și Supercupa României, a semnat un contract valabil un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.
Romanian Liga I
Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut aunțul: "Va conduce echipa! Doar el a rămas pe listă!"
ACUM 2 ORE

"De-asta sunt aici!"

La revenirea în România, tehnicianul a declarat că este îndrăgostit de Dinamo și vrea să ajute clubul.
"De fiecare dată sunt bucuros când mă întorc în România. Nu știu nimic deocamdată. Trebuie să mă întâlnesc cu conducerea ca să înțeleg ce se întâmplă. Situația clubului nu e problema mea acum. Nu știu nimic, job-ul meu este să antrenez.
Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Sunt aici, e clar, vreau să ajut clubul. Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo. În fotbal, câteodată e bine, câteodată nu", a declarat Dario Bonetti.
De-a lungul carierei, italianul le-a mai pregătit, în afară de Dinamo, pe Potenza, Gallipoli, Juve Stabia (Italia), FC Sopron (Ungaria) și ASA Tg. Mureș, aflându-se pentru o scurtă perioadă de timp și pe banca echipei naționale a Zambiei.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
24/09/2021 LA 17:03