Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darius Olaru i-a impresionat pe italieni! Ce club din Serie A este pe urmele mijlocașului de la FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 14/06/2022 la 11:39 GMT+3

Darius Olaru este dorit de Torino, club care l-a monitorizat la meciul dintre România și Finlanda, din a treia etapă a Ligii Națiunilor. Dacă vor dori să-i obțină transferul, italienii vor trebui să achite circa 10 milioane de euro pentru mijlocașul celor de la FCSB.

Darius Olaru (România)

Credit imagine: Getty Images

Darius Olaru a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în sezonul recent încheiat. Mijlocașul, care a fost convocat în această perioadă de Edi Iordănescu pentru primele meciuri ale echipei naționale din Liga Națiunilor, a avut prestații foarte bune în tricoul României.
În urma evoluției din meciul cu Finlanda, Olaru i-ar fi impresionat pe cei de la Torino, care au fost la București pentru a-l urmări în meciul din a treia etapă a Ligii Națiunilor.
De altfel, jurnaliștii din Italia au scris încă de la finalul lunii aprilie că reprezentanții lui Torino au pus ochii pe trei jucători de la FCSB și unul de la Rapid București, fiind vorba despre Darius Olaru, Octavian Popescu și Ianis Stoica, respectiv Rareș Ilie.
Conform sursei citate, directorul sportiv al echipei care ocupă locul 11 în clasamentul din Serie A ar fi fost în România pentru a-i vedea pe jucătorii lui Toni Petrea. Davide Vagnati ar fi rămas impresionat cel mai tare de Octavian Popescu și Darius Olaru, însă a fost conștient că transferurile vor fi extrem de greu de realizat în condițiile în care șefii roș-albaștrilor vor sume uriașe de bani în schimbul celor doi.
Potrivit Spotmedia, reprezentanții clubului din Serie A vor continua să-l urmărească pe mijlocașul de 24 de ani al vicecampioanei României. Dacă vor dori să-l transfere, italienii vor trebui să achite 10 milioane de euro pentru Darius Olaru, aceasta fiind suma la care fotbalistul este cotat de către conducerea celor de la FCSB.
Citește și:

Jucătorii de la FCSB, la mare căutare

Pe lângă Darius Olaru, și Octavian Popescu și Florin Tănase sunt la mare căutare. Mijlocașul în vârstă de 19 ani, care are o cotă de piață de 3 milioane de euro, a avut prestații foarte bune în sezonul recent încheiat și le-a atras atenția mai multor cluburi din Europa.
Potrivit jurnaliștilor turci, pe urmele lui Octavian Popescu sunt Beșiktaș și Galatasaray, dar și Torino, Benfica și Everton ar fi fost interesate de mutare. Cu toate astea, cei de la Fotospor au notat că șefii roș-albaștrilor vor în schimbul mijlocașului, considerat "noul Adrian Mutu", între 25 și 30 de milioane de euro.
Presa din Turcia a scris că și Florin Tănase este dorit de un club din Super Lig. Este vorba despre Trabzonspor, campioana Turciei, care vrea să-l împrumute pentru un sezon pe căpitanul roș-albaștrilor, intenționând să-i ofere un contract definitiv doar dacă acesta se va acomoda.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo