În această iarnă, FCSB nu va mai merge în cantonament în străinătate, așa cum obișnuia să facă. Potrivit GSP, oficialii clubului au luat decizia de a organiza un cantonament la baza din Berceni din cauza faptului că foarte puțini fotbaliști din lot s-au vaccinat, iar conform reglementărilor în vigoare, cei nevaccinați care se întorc în țară dintr-un stat non-membru al Uniunii Europene (de exemplu Turcia, unde FCSB a mers în cantonament în ultimii ani) trebuie să stea în carantină.
Lotul vicecampioanei României s-a reunit miercuri, când fotbaliștii au efectuat vizita medicală, iar toți cei care nu sunt vaccinați și nici nu au avut Covid-19 în ultimele luni au fost supuși unor teste PCR. Conducerea roș-albaștrilor nu vrea să se mai confrunte cu situația de a avea jucători pozitivi înainte de primele meciuri oficiale din 2022, în care FCSB va înfrunta CFR Cluj și Dinamo.
FCSB va efectua pregătirea exclusiv la baza din Berceni, iar dacă vreun fotbalist va fi depistat pozitiv, acesta se va izola în cantonament.
Romanian Liga I
Primii fotbaliști care pleacă de la FCSB după ratarea titlului în Liga 1! Anunțul oficialilor
17/05/2022 LA 19:57
Citește și:

FCSB nu-și ia jucători în această iarnă

Conducerea celor de la FCSB a decis să nu facă transferuri în perioada de mercato din această iarnă, nemaidorind să investească bani în aducerea de jucători noi. Roș-albaștrii ar vrea să mizeze în 2022 pe tinerii fotbaliști din academia clubului.
Un singur nume a fost pe lista transferurilor la FCSB, David Miculescu, dar acesta nu a fost lăsat de UTA Arad să plece. Toni Petrea are, însă, la dispoziție 28 de jucători, dintre care 4 portari.
Lotul celor de la FCSB s-a reunit miercuri, 5 ianuarie, iar antrenorul va trebui până la primele meciuri oficiale din acest an să stabilească care este cel mai bun 11 care va da piept cu echipa lui Dan Petrescu, CFR Cluj, în derby-ul etapei a 22-a.
Petrea are echipa conturată în proporție de peste 70%, având nevoie să se mai decidă doar asupra posturilor de fundaș stânga, pentru care se duelează Radunovic și Sorin Șerban, atacant central, unde favoriți să prindă un loc în primul 11 sunt Ianis Stoica și Claudiu Keșeru, și atacant lateral, post pentru care se luptă Florinel Coman, Andrei Cordea și Valentin Gheorghe.
Cum ar putea arăta FCSB în 2022: Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Șerban - Olaru, Șut, Tănase - Oct. Popescu, Stoica, Coman.
Meciul dintre FCSB și CFR Cluj este programat pe 23 ianuarie, pe Arena Națională.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Romanian Liga I
Reacția lui Toni Petrea după remiza dintre FCSB și FC Voluntari! Ce a spus despre meciul CFR-ului
14/05/2022 LA 20:48
Romanian Liga I
FCSB nu concepe să nu câștige meciul cu FC Voluntari! Anunțul lui Toni Petrea înainte de meci
13/05/2022 LA 13:22