Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj

Bianca Dumitru

Publicat 17/01/2022 la 13:01 GMT+2

Denis Alibec nu-și mai dorește să joace la CFR Cluj, mesaj pe care l-ar fi transmis deja conducerii din Gruia. Fotbalistul de 31 de ani este dorit de cluburi din Turcia și Rusia.

Denis Alibec (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Denis Alibec și-a manifestat încă de la sfârșitul anului trecut dorința de a pleca de la CFR Cluj. Atacantul de 31 de ani i-a comunicat președintelui campioanei României că nu vrea să meargă în cantonamentul din Spania, nedorindu-și să continue la echipă.
Cristi Balaj a comentat situația lui Alibec, precizând că impresarul fotbalistului a vorbit despre interesul unor echipe din Turcia și Rusia pentru transferul atacantului. Conform reprezentantului celor de la CFR, clubul din Gruia nu a primit deocamdată nicio ofertă, însă, pentru fostul fotbalist de la FCSB și Astra.
"Este o situație pe care am preluat-o. La finalul anului, Alibec și-a exprimat dorința de a pleca din lotul CFR-ului, m-a sunat chiar și de 1 ianuarie, mi-a spus că ar dori că nu ar dori să participe la ședința de pregătire din Spania.
Sunt subiectiv în ceea ce-l privește, de-a lungul timpului l-am arbitrat și nu am cum să uit nivelul fotbalistic pe care l-a avut. Acum este la un nivel mai ridicat față de cum l-a găsit Dan Petrescu atunci când a venit la CFR Cluj, doar că nu este la forma care l-a consacrat.
Echipa națională are nevoie de un Alibec pregătit. Un antrenor la care el comentează, niciodată nu l-ar ajuta într-o pregătire de calitate. Acum se află la Cluj, așteptăm să vedem ce variante va alege.
Noi nu am primit nicio ofertă, au fost discuții în urma convorbirilor pe care le-am avut cu impresarul lui. Turcia, Rusia... rămâne de văzut", a declarat Cristi Balaj la Pro X.
Denis Alibec a ajuns la CFR Cluj la începutul acestui sezon, adunând 21 de apariții în toate competițiile. Atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,2 milioane de euro a reușit doar două goluri și o pasă decisivă.
Citește și:

Andrei Burcă și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

CFR Cluj a realizat mai multe mutări interesante în această iarnă pe piața transferurilor. După ce i-au adus în Gruia pe Sergiu Buș și Marko Dugandzic, oficialii campioanei României au ajuns la un acord și cu Andrei Burcă, fotbalistul în vârstă de 28 de ani prelungindu-și înțelegerea cu CFR.
Fundașul mai avea contract cu gruparea din Cluj până la finalul acestui sezon și ar fi fost tentat să plece la o echipă din străinătate. Pe numele său nu a venit, însă, nicio ofertă care să-l convingă să plece de la CFR în următoarea perioadă, iar Burcă și-a dat acordul pentru a i se prelungi contractul până în 2024.
Potrivit ProSport, fotbalistului i-a fost astfel activată o clauză din contract. Pentru că a acceptat prelungirea, Andrei Burcă va primi și o mărire de salariu, urmând a câștiga anual 200.000 de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri.
Fundașul cotat de site-ul transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro a ajuns în Gruia în 2019, clujenii plătindu-le 200.000 de euro celor de la FC Botoșani pentru transfer. El s-a remarcat rapid drept unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR, asigurându-și un loc în primul 11.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo