Dinamo se pregătește în aceste zile de meciul cu Rapid din a 13-a etapă a Ligii 1. Înaintea acestui duel, dinamoviștii ocupă penultima poziție a clasamentului, cu 7 puncte, în timp ce echipa lui Mihai Iosif este pe locul 6, cu 21 de puncte.
'Câinii roșii' au 9 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar pentru a schimba fața echipei, antrenorul Mircea Rednic a făcut în ultimele zile mai multe transferuri.
Astăzi, tehnicianul din Ștefan cel Mare a anunțat că doi dintre jucătorii recent ajunși la Dinamo au fost incluși în lotul pentru meciul cu Rapid, menționând totodată că Răzvan Popa și Steliano Filip sunt incerți pentru derby.
Fotbal
Mircea Rednic revine în fotbal și se va lupta cu Dinamo pentru promovare
04/06/2022 LA 05:00
"Avem ceva probleme de lot. Popa s-a accidentat și nu va evolua. Filip a început antrenamentele ieri, dar e cu semnul întrebării. S-ar putea să fie în lot, vom vedea la antrenament. Iliev a revenit, cei doi jucători noi, Michel Espinosa și Tomas Vestenicky au primit cartea verde și vor fi în lot", a declarat Rednic la conferința de presă dinaintea derby-ului cu Rapid.

"Sper că au înțeles mesajul suporterilor!"

În plus, tehnicianul a anunțat că, înainte de meciul din weekend, jucătorii săi au avut o întâlnire cu suporterii clubului, care au vrut să le transmită un mesaj important.
"E un meci important, cu o echipă care vine după un rezultat foarte bun, a făcut un joc foarte bun cu CFR. Va fi un meci dificil. Nu avem multe alternative, vom aborda jocul să câștigăm cele 3 puncte. E de muncă, dar am încredere în jucători.
Atmosfera e bună, am avut o întâlnire pozitivă cu suporterii, sper că jucătorii au înțeles mesajul suporterilor, care în primul rând doresc să vadă o atitudine pozitivă pe teren. E o șansă pentru mine, pentru jucători, să demonstrăm că avem valoare, că merităm să fim la Dinamo.
Știu ce înseamnă un derby pentru suporteri, cu FCSB sau Rapid. Pe cel cu FCSB l-am pierdut, acum e o șansă să ne reabilităm în fața suporterilor", a adăugat Mircea Rednic.
Meciul dintre Dinamo și Rapid este programat sâmbătă, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58