Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Detalii de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman! "Nu ne va fi deloc ușor"

Bianca Dumitru

Publicat 11/10/2021 la 14:22 GMT+3

Edi Iordănescu se confruntă cu mai multe probleme de lot la FCSB din cauza accidentărilor. Antrenorul a vorbit despre starea lui Florinel Coman, a cărui accidentare este cea mai gravă, și despre condiția fizică a lui Constantin Budescu.

Florinel Coman (FCSB)

Credit imagine: facebook

Edi Iordănescu pregătește în aceste zile meciul dintre FCSB și CS Mioveni, din a 12-a etapă a Ligii 1, partidă care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30. Înaintea duelului din weekend, antrenorul roș-albaștrilor a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă, explicând în ce stare se află Florinel Coman, care s-a accidentat dur la sfârșitul lunii august.
Iordănescu a declarat că fotbalistul de 23 de ani ar putea să mai stea pe tușă încă aproximativ două luni, staff-ul tehnic nefiind dispus să-i forțeze revenirea pe teren.
"Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare serioasă, o intervenție chirurgicală, și nu poți să îl expui.
E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc. Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni. Totuși, să fim realiști, anul trecut existau un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman, pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate", a declarat Edi Iordănescu, pentru Realitatea Sportivă.

"Cu Budescu trebuie să avem răbdare"

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și despre condiția fizică a lui Constantin Budescu, mijlocașul în vârstă de 32 de ani nefiind în cea mai bună formă ținând cont că nu s-a pregătit cu o echipă de fotbal mai multe luni înainte de a reveni la FCSB.
"După trei luni de pauză este foarte greu. Chiar dacă a mai avut activitate individuală și a mers la sală, Budescu nu a mai făcut pregătire împreună cu echipa și nu a fost implicat într-un asemenea program. E dificil să vii după mai multe luni de lipsă de activitate și în scurt timp să te pui la punct.
Trebuie să îți recapeți tonusul, condiția fizică și aceste lucruri se fac pas cu pas. Fotbalul nu l-a uitat, dar la fotbal trebuie să alergi și să ai un ritm bun. Trebuie să avem răbdare cu el, pentru că este un jucător foarte implicat și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în viitor", a mai spus Edi Iordănescu.
Următorul meci al celor de la FCSB, cel cu CS Mioveni, este programat sâmbătă, de la ora 20:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo