Dinamo a înregistrat 4 înfrângeri și o remiză în primele 5 meciuri oficiale din 2022, fiind pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 13 puncte, cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat.
În urma rezultatelor slabe din ultimele săptămâni, fanii clubului din Ștefan cel Mare i-au cerut plecarea lui Flavius Stoican. Administratorul special de la Dinamo a comentat posibilitatea ca antrenorul să fie înlocuit cu Dusan Uhrin.
Iuliu Mureșan a spus că respectă părerile suporterilor, însă a punctat că aceștia ar trebui să aibă o limită, lăsând de înțeles că oficialii alb-roșiilor nu au de gând să-l dea afară pe Stoican.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo! Ce a declarat la revenirea în România: de ce s-a întors
09/03/2022 LA 15:08
"Eu nu am vorbit niciodată despre Dusan Uhrin. E normal ca suporterii să aibă mii de păreri. Le respectăm părerile, avem probabil cei mai mulți suporteri și avem nevoie de ei. Sunt extraordinari și ajută clubul. Dar pot avea păreri în limita în care considerăm și noi", a declarat Mureşan pentru AS.ro.
Oficialul din Ștefan cel Mare a vorbit și despre momentul în care va pleca el de la Dinamo. Administratorul "câinilor roșii" a precizat care este obiectivul său și în ce condiții își dorește să se despartă de club.
"Nu știu dacă mi s-a cerut demisia. Era vorba că se organizează Adunarea Generală, dar pe mine nu mă preocupă. Mă preocupă să îmbogățim echipa. Dacă nu facem asta, nu trebuie să mă dea afară pentru că plec eu singur.
Și așa am vrut să plec de două ori și am fost întors din drum de jucători, de antrenori, de firma de insolvență, altfel eram plecat. Dacă aș pleca, aș vrea să plec după 3 victorii consecutive sau când echipa e salvată. Eu cred că ne îndeplinim obiectivul", a adăugat Iuliu Mureșan.
Citește și:

Dinamo a luat 3 jucători de la Gaz Metan

Iuliu Mureșan a vorbit miercuri și despre cele mai recente transferuri realizate de alb-roșii, dezvăluind cine sunt cei trei jucători de la Gaz Metan Mediaș care au semnat cu Dinamo. În plus, potrivit administratorului special din Ștefan cel Mare, "câinii roșii" își mai doresc un fotbalist tot de la echipa pe care urmează să o înfrunte în etapa din weekend a Ligii 1.
"Am luat 3 jucători de la Gaz Metan. Urmează la Comisie să se valideze contractele, ceea ce e o formalitate. Azi vor fi declarați liberi și mâine îi putem legitima. E vorba de Răzvan Grădinaru, De Moura și Vlad Morar.
Îl mai avem și pe Christian Irobiso, dar el nu este în aceeași situație. El nu are contractul reziliat și atunci va dura mai mult. Dar și pe el îl dorim, e tot atacant. Alții, nu. Cu acești jucători, ne întărim echipa mai ales în faza de atac. Acolo avem probleme, că avem mai puțini jucători", a declarat Iuliu Mureșan.
Pentru Dinamo, până la finalul sezonului regulat, urmează duelurile cu Gaz Metan Mediaș, meci programat vineri, de la ora 19:55, Rapid, Sepsi și CFR Cluj.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 28, 29 și 30 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
08/03/2022 LA 14:54
Romanian Liga I
Prima reacție a lui Flavius Stoican după despărțirea de Dinamo! Anunțul clubului din Ștefan cel Mare
08/03/2022 LA 10:25