Dinamo este într-o situație critică în Liga 1, iar oficialii din Ștefan cel Mare caută să aducă întăriri înainte de startul play-out-ului. Iuliu Mureșan a vorbit astăzi despre cele mai recente transferuri realizate de alb-roșii, dezvăluind cine sunt cei trei jucători de la Gaz Metan Mediaș care au semnat cu Dinamo.
În plus, potrivit administratorului special din Ștefan cel Mare, "câinii roșii" își mai doresc un fotbalist tot de la echipa pe care urmează să o înfrunte în etapa din weekend a Ligii 1.
"Am luat 3 jucători de la Gaz Metan. Urmează la Comisie să se valideze contractele, ceea ce e o formalitate. Azi vor fi declarați liberi și mâine îi putem legitima. E vorba de Răzvan Grădinaru, De Moura și Vlad Morar.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo! Ce a declarat la revenirea în România: de ce s-a întors
09/03/2022 LA 15:08
Îl mai avem și pe Christian Irobiso, dar el nu este în aceeași situație. El nu are contractul reziliat și atunci va dura mai mult. Dar și pe el îl dorim, e tot atacant. Alții, nu. Cu acești jucători, ne întărim echipa mai ales în faza de atac. Acolo avem probleme, că avem mai puțini jucători", a declarat Iuliu Mureșan, potrivit AS.ro.
Citește și:

Ce se întâmplă cu Steliano Filip

Administratorul special de la Dinamo a vorbit și despre situația lui Steliano Filip, cel despre care s-a vorbit mult în ultimele săptămâni din cauza faptului că nu și-ar mai dori să rămână în Ștefan cel Mare.
Iuliu Mureșan a spus acum că fotbalistul nu a fost dat afară și că va putea fi folosit în următoarele etape, urmând acum un program special de pregătire.
"Steliano Filip are un program separat de pregătire și cu două antrenamente pe zi și eu cred că într-o săptămână va fi apt și abia aștept să îl revăd jucând pentru Dinamo. Nu a fost niciodată dat afară de la echipă. A fost, dar cu un alt antrenor", a conchis Mureșan, conform sursei citate.
Pentru Dinamo, până la finalul sezonului regulat, urmează duelurile cu Gaz Metan Mediaș, meci programat vineri, de la ora 19:55, Rapid, Sepsi și CFR Cluj.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 28, 29 și 30 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
08/03/2022 LA 14:54
Romanian Liga I
Prima reacție a lui Flavius Stoican după despărțirea de Dinamo! Anunțul clubului din Ștefan cel Mare
08/03/2022 LA 10:25