Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a scăpat de pericolul depunctării! Anunțul administratorului judiciar al clubului

Bianca Dumitru

Actualizat 22/11/2021 la 15:01 GMT+2

Dinamo a fost în ultima perioadă în pericol de a fi depunctată, însă Tribunalul București a aprobat astăzi planul de reorganizare al clubului, roș-albii scăpând de depunctare.

Dinamo

Credit imagine: facebook

Dinamo a scăpat de depunctare, Tribunalul București aprobând astăzi planul de reorganizare al clubului din Ștefan cel Mare. Dacă instituția nu ar fi luat această decizie până pe 30 noiembrie, echipa ar fi fost depunctată cu 9 puncte.
Administratorul judiciar al echipei a făcut anunțul privind decizia Tribunalului la Digi Sport, spunând că clubul continuă să aibă, însă, emoții pe plan sportiv.
"Planul a fost aprobat! Noi știam că hotărârea urma să apară mai târziu, a fost o eroare de interpretare a datelor publicate pe portal. Acolo figura decizia de la termenul precedent, dar numai pentru că instanța urma să se pronunțe. Planul a fost aprobat, așa cum ne așteptam. Nu am scăpat de emoții, acum rămân emoțiile pe plan sportiv. Sperăm să obținem un rezultat bun în această seară", a spus Răzvan Zăvăleanu.
Pentru Dinamo urmează în această seară, de la ora 20:30, meciul cu FC Voluntari, contând pentru a 16-a etapă a Ligii 1. Înaintea acestei partide, "câinii roșii" ocupă penultima poziție a clasamentului, cu 8 puncte, în timp ce echipa lui Liviu Ciobotariu este pe locul 8, cu 25 puncte, având șansa de a urca pe locul 4 în cazul unei victorii.

PLATFORMA DINAMOWIN VA DUBLA BUGETUL ECHIPEI ÎNTR-UN AN

Platforma DinamoWin, o rețea socială și marketplace dedicate fanilor dinamoviști, a fost lansată, duminică, în cadrul unui eveniment la care au participat foști mari fotbaliști ai grupării alb-roșii și câteva zeci de suporteri.
Florin Răducioiu, Ionel Augutin, Gheorghe Mihali, Costel Orac, Ionel Dănciulescu, Mircea Rednic, Giani Kiriță, Ion Marin și Bogdan Stelea și-au arătat susținerea pentru acest proiect care va aduce beneficii materiale importante clubului Dinamo, aflat în prezent într-o situație financiară dificilă.
Directorul general al DinamoWin social marketplace, Marius Tudor, a declarat că se așteaptă ca într-un an bugetul clubului Dinamo să se dubleze ca urmare a sumelor provenite din această platformă. Acesta i-a invitat pe suporteri să se înscrie în DinamoWin și să achiziționeze produse din marketplace deoarece un procent de 50% din comisionul de vânzare va reveni clubului.
"Lucrăm din punct de vedere tehnologic de aproape trei ani la acest concept. Nu e ușor să rescrii o rețea socială generalistă și un marketplace, pentru că sunt tehnologii complexe, dar am reușit în 3 ani. Am interconectat aceste două module și azi, la lansare, avem cea mai mare parte a funcționalităților disponibile. Avem produse de la un partener generalist al nostru, care și-a listat deja produsele în marketplace, urmând ca în viitor să completăm platforma cu sute, chiar mii de alți parteneri comerciali.
Rețeaua socială este deschisă, oricine își poate face cont acum și poate deja comanda orice produs. Acum sunt undeva la 30.000 de produse, dar vor fi și mai multe, poate 4-5 milioane. Sunt orice fel de produse. Suporterii și nu numai pot cumpăra absolut orice își doresc. Un marketplace încasează de la furnizorii de servicii și produse acel binecunoscut comision de platformă. Iar acel comision se împarte între clubul Dinamo și compania care operează platforma pentru a-și întreține cheltuielile. Comisionul este împărțit 50-50%. În felul acesta bugetul clubului Dinamo se va dubla, minimum se va dubla", a declarat Marius Tudor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo