Articol scris de Andrei Bobeică
Fostul patron al clubului, Ionuț Negoiță, a decis să evacueze Dinamo din birourile de la RIN, conform playsport.ro. După venirea spaniolilor, Negoiță le-a permis celor din clubul din Ștefan cel Mare să muncească în continuare în hotelul său, contra unei sume lunare.

Ordin de evacuare pentru Dinamo

Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
Conform sursei citate, pe data de 1 martie, pe adresa clubului alb-roșu a venit un ordin de evacuare, din partea Rin Grand Estate, proprietatea lui Ionuț Negoiță. Fostul patron al clubului a cerut ca evacuarea birourilor să se întâmple în 48 de ore, altfel dinamoviștii ar putea avea parte de o evacuare forțată.
Dinamo avea sediul, cât și magazinul echipei în hotelul lui Negoiță din noimebrie 2016.
„Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat niște bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut.
Nu au plătit nimic, nici datoriile vechi. I-am lăsat în sediu la Rin. Mi-au promis că plătesc, că se mută la Marica, dar nu s-au mutat, Le-am făcut deja notificare să-i mute și o contactez un executor și să-i evacuez. Văd că nu au de gând să plătească. Și cu magazinul la fel. Le dau ordin de evacuare ca să își găsească alt sediu. I-am suportat destul”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.ro, la sfârșitul lui ianuarie.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27