Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, evacuată de Negoiță de la Rin! Ce se întâmplă la clubul din Ștefan cel Mare

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 02/03/2021 la 19:36 GMT+2

Suporterii lui Dinamo fac eforturi mari pentru a strânge bani pentru ca echipa să obțină licența, dar problemele nu se mai opresc pentru "câini".

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Andrei Bobeică
Fostul patron al clubului, Ionuț Negoiță, a decis să evacueze Dinamo din birourile de la RIN, conform playsport.ro. După venirea spaniolilor, Negoiță le-a permis celor din clubul din Ștefan cel Mare să muncească în continuare în hotelul său, contra unei sume lunare.

Ordin de evacuare pentru Dinamo

Conform sursei citate, pe data de 1 martie, pe adresa clubului alb-roșu a venit un ordin de evacuare, din partea Rin Grand Estate, proprietatea lui Ionuț Negoiță. Fostul patron al clubului a cerut ca evacuarea birourilor să se întâmple în 48 de ore, altfel dinamoviștii ar putea avea parte de o evacuare forțată.
Dinamo avea sediul, cât și magazinul echipei în hotelul lui Negoiță din noimebrie 2016.
„Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat niște bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut.
Nu au plătit nimic, nici datoriile vechi. I-am lăsat în sediu la Rin. Mi-au promis că plătesc, că se mută la Marica, dar nu s-au mutat, Le-am făcut deja notificare să-i mute și o contactez un executor și să-i evacuez. Văd că nu au de gând să plătească. Și cu magazinul la fel. Le dau ordin de evacuare ca să își găsească alt sediu. I-am suportat destul”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.ro, la sfârșitul lui ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo