Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv pentru menținerea în Liga 1

Bianca Dumitru

Publicat 26/05/2022 la 17:46 GMT+3

Dinamo și Universitatea Cluj se vor înfrunta duminică, de la ora 21:00, în returul barajului de menținere / promovare în Liga 1. Dusan Uhrin nu va putea conta la meci pe Jonathan Rodriguez, care nu s-a refăcut după o accidentare.

Dinamo. Sursa: Sport Pictures

Credit imagine: facebook

Dinamo va primi duminică seară, de la ora 21:00, vizita celor de la Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru returul barajului de menținere / promovare în Liga 1. Partida va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare.
Înaintea duelului decisiv pentru rămânerea "câinilor roșii" în primul eșalon, Dusan Uhrin a primit o veste proastă. Antrenorul nu se va putea baza pe Jonathan Rodriguez, mijlocașul argentinian confruntându-se cu o entorsă la gleznă pe care a suferit-o la antrenamente.
Potrivit Fanatik, deși staff-ul lui Dinamo a încercat recuperarea fotbalistului pentru returul cu U Cluj, acest lucru nu a fost posibil. Rodriguez încă se reface și nu va putea fi folosit în meciul de duminică seară.
În schimb, Uhrin va putea conta pe Baptiste Aloe, care a fost schimbat în minutul 41 al partidei tur după ce a fost lovit la cap după un duel aerian cu Ely Fernandes.
Citește și:

Dinamo - U Cluj se joacă cu casa închisă

Duminică seară va avea loc returul barajului dintre Dinamo și U Cluj, iar toate biletele puse la vânzare de către dinamoviști s-au epuizat, astfel încât partida se va juca cu casa închisă, potrivit partenerului de ticketing al câinilor. Prețurile au fost accesibile pentru toți suporterii. Cele mai ieftine bilete au fost cele la peluze, care au costat 5 lei, în timp ce biletele la tribuna VIP, cele mai scumpe, au costat 30 de lei.
Săptămâna trecută, la Cluj, Dinamo a pierdut partida tur, scor 0-2. Martin Remacle a deschis scorul în minutul 14 pentru gazde, în urma unei erori uriașe a portarului Eșanu, care a scăpat de eliminare. Dinamo a lovit de două ori transversala și nu a profitat de faptul că din minutul 72 a evoluat cu un om în plus, deoarece clujenii au dus scorul la 2-0 în minutul 83, grație reușitei lui Alexandru Boiciuc.
În urma înfrângerii de la Cluj, returul din Ștefan cel Mare va fi unul extrem de dificil pentru jucătorii lui Dusan Uhrin, chiar și în condițiile în care stadionul va fi plin. În istoria sa de 74 de ani, Dinamo nu a retrogradat niciodată, în timp ce U Cluj are șansa de a reveni pe prima scenă fotbalistică din România după 7 sezoane.
Foarte probabil, partida de duminică va fi ultima care se va disputa pe vechea arenă a dinamoviștilor. Stadionul din Ștefan cel Mare urmează să fie demolat, iar o nouă arenă va fi construită în locul său. Chiar dacă lucrările nu vor începe în această vară, sunt șanse foarte mici ca Dinamo să evolueze în "Groapă" în sezonul viitor, indiferent dacă vorbim de Liga 1 sau Liga 2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo