Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci

Bianca Dumitru

Actualizat 28/01/2022 la 14:33 GMT+2

Dinamo și FCSB se înfruntă duminică seară, de la ora 20:00, în derby-ul etapei a 23-a a Ligii 1. Meciul se va disputa cu casa închisă. Oficialii roș-albaștrilor s-au plâns de starea gazonului înainte de meci.

Suporterii lui Dinamo

Credit imagine: facebook

Dinamo va primi duminică, de la ora 20:00, vizita celor de la FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 23-a a Ligii 1. Înaintea partidei, oficialii roș-albaștrilor s-au plâns de starea gazonului din Ștefan cel Mare, spunând că va fi "cel mai prost teren din istoria derby-urilor".
Potrivit Sport.ro, de la amicalul disputat de Dinamo în compania celor de la CS Popești Leordeni, gazonul a început să se refacă. Astăzi, în Ștefan cel Mare erau trei angajați care lucrau la pregătirea terenului pentru meciul cu FCSB, acoperind micile găuri și tunzând iarba.
Stadionul Ștefan cel Mare. Sursa: Sport.ro
Conform sursei citate, pământul este bine drenat, iar datorită condițiilor meteorologice bune, gazonul pare că s-a revitalizat. Singurele zone vizibil afectate sunt centrul terenului și cele două careuri.
Stadionul Ștefan cel Mare. Sursa: Sport.ro
Având în vedere că prognoza pentru următoarele zile include maxime de până la 10 grade ziua, șanse foarte mici de precipitații și vânt moderat, gazonul din Ștefan cel Mare ar putea arăta și mai bine până la ora meciului dintre Dinamo și FCSB.
Stadionul Ștefan cel Mare. Sursa: Sport.ro
Sursa foto: Sport.ro
Citește și:

Dinamo - FCSB se dispută cu casa închisă

Cu două zile înainte de derby-ul din a 23-a etapă a Ligii 1 au fost vândute toate biletele disponibile. Din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, suporterii nu vor putea umple mai mult de 30% din capacitatea arenei din Ștefan cel Mare.
Astfel, au fost scoase la vânzare 5.000 de bilete, toate fiind deja achiziționate de suporterii celor două rivale. Meciul ar fi putut fi urmărit de mai mulți fani dacă s-ar fi jucat pe Arena Națională, însă Dinamo nu a putut închiria cel mai mare stadion din țară din cauza unei datorii de 100.000 de euro pe care o are către firma care administrează arena.
Meciul dintre Dinamo și FCSB este programat duminică, de la ora 20:00. Înaintea duelului, cele două echipe sunt despărțite de 36 de puncte în clasamentul Ligii 1, roș-albaștrii fiind pe locul 2, în timp ce echipa lui Flavius Stoican ocupă penultima poziție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo