Echipa lui Marius Croitoru nu a avut o misiune deloc dificilă, pe teren propriu, în fața celor de la Dinamo. "Câinii roșii", care nu au mai câștigat de 5 etape în Liga 1, au fost conduși încă din minutul 12, când Mihai Roman a deschis scorul după o gafă a lui Figueiredo.
Jaja a mărit diferența în minutul 27, după o acțiune pe cont propriu, în care l-a întrecut pe Buleică și a șutat de la 20 de metri, mingea ajungând în vinclu. Brazilianul a făcut dubla după pauză, în minutul 65 învingându-l încă o dată pe
Figueiredo la capătul unui contraatac pornit după o pasă greșită a dinamoviștilor și care s-a încheiat cu assist-ul lui Roman.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
ACUM O ZI
Scorul final a fost stabilit în minutul 84 de Fili, care a reușit un șut superb din afara careului, pe jos, la colțul scurt.
Citește și:
De-a lungul partidei, Dinamo a avut câteva ocazii de a înscrie. Încă din primul minut, Ivanov a primit o pasă bună de la Ivanovski, însă șutul său nu i-a pus probleme lui Pap. În prelungirile primei reprize, Ivanovski și-a încercat și el șansele la poarta moldovenilor, dar mingea a trecut pe lângă bară.
După pauză, Azankpo a avut o ocazie importantă când a scăpat singur cu portarul. Pap a intervenit la timp, însă, și a reținut balonul. Ulterior, în minutul 66, echipa lui Flavius Stoican a reușit să înscrie, dar reușita lui Ivanovski a fost anulată pe motiv de offside.
În urma acestui rezultat, FC Botoșani a acumulat 41 de puncte și este pe locul 4, în timp ce Dinamo a rămas cu 12 puncte pe a 15-a poziție a clasamentului Ligii 1.
În următoarea etapă a campionatului, moldovenii vor juca pe terenul celor de la FC U Craiova, iar echipa lui Flavius Stoican va primi vizita Universității Craiova. Ambele partide sunt programate joi, de la orele 17:00, respectiv 19:55.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26