Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, învinsă și în ultimul meci din 2021! Betancor, gol și assist în Ștefan cel Mare

Bianca Dumitru

Actualizat 20/12/2021 la 22:27 GMT+2

Farul Constanța s-a impus în această seară, cu scorul de 0-2, pe terenul celor de la Dinamo, în ultimul meci din etapa cu numărul 21 a Ligii 1.

Farul - Dinamo

Credit imagine: facebook

Farul Constanța a obținut în această seară prima victorie după două înfrângeri consecutive în Liga 1, impunându-se cu scorul de 0-2 pe terenul celor de la Dinamo, în ultima partidă a etapei a 21-a.
Echipa lui Gică Hagi a avut pe tot parcursul meciului cele mai mari ocazii de gol. În minutul 22, Grameni i-a trimis balonul în careu lui Jefte Betancor, șutul acestuia din urmă lovind, însă, bara.
După doar 4 minute, mingea a ajuns din nou la golgheterul Ligii 1, rămas singur cu Eșanu, dar Betancor nu a reușit să îl învingă pe portarul gazdelor.
Dinamoviștii au avut și ei o ratare până la pauză. În minutul 33, Popa a trimis cu capul spre poartă, după un corner executat de Bordușanu, însă Aioani a intervenit superb, respingând balonul de pe linia porții.
Citește și:
În repriza a doua, constănțenii pregătiți de Gheorghe Hagi au revenit pe gazon în forță. Romario Pires a ratat prima ocazie a părții secunde, în minutul 47, când nu a nimerit poarta, deși a primit ideal mingea în careu, de la Artean.
După doar 6 minute, Betancor a deschis scorul după o lovitură de la colțul terenului. Larie a deviat cu capul balonul spre Jefte, care l-a învins pe Eșanu. Oaspeții au mărit diferența după mai puțin de 3 minute, când marcatorul primului gol i-a pasat lui Ganea, acesta a trecut de Popa și a șutat peste portarul dinamoviștilor.
Jucătorii celor de la Farul ar fi putut să mai înscrie o dată în minutul 63, când Betancor a șutat în bară. Mingea a revenit la fotbalistul constănțenilor, însă al doilea șut al acestuia a fost respins de pe linia porții de Eșanu.
Ulterior, Adrian Petre a fost aproape de gol, în minutul 68, după ce a executat o lovitură liberă, șutând aproape de vinclu. Tabela nu a mai fost, însă, modificată, meciul încheindu-se cu scorul de 0-2.
În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas cu 12 puncte, pe locul 15, în timp ce Farul a urcat pe a șasea poziție a clasamentului Ligii 1, cu 32 de puncte, fiind la egalitate cu Universitatea Craiova, care ocupă locul 5.
În prima etapă din 2022, echipa lui Mircea Rednic o va înfrunta în deplasare pe FC Argeș, iar constănțenii vor primi vizita celor de la FC U Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo