Articol scris de Andrei Bobeică
După 5 meciuri de campionat în care alb-roșii nu reușiseră să marcheze, Steliano Filip a deschis scorul pentru Dinamo în partida cu FC Voluntari în minutul 19.
Fundașul lui Dinamo a reușit o super execuție cu care l-a învins pe Râmniceanu și câinii sperau la o victorie care să-i îndepărteze de zona periculoasă.
Romanian Liga I
Cum l-au convins dinamoviștii pe Deian Sorescu să rămână la echipă! Ce sumă de bani a încasat
ACUM 11 ORE

Dinamo, mai bine de jumătate de oră cu om în plus

La pauză, nemulțumit de evoluția echipei sale, Bogdan Andone a făcut 4 schimbări pentru FC Voluntari.
Ilfovenii au egalat după numai 7 minute de la startul reprizei secunde prin spaniolul Jefte.
În minutul 60, bulgarul Ivanov vede cartonașul roșu după o o altercație cu Steliano Filip. Fundașul lui Dinamo l-a faultat pe jucătorul Voluntariului, care s-a ridicat nervos de la pământ și l-a luat de gât pe Filip, trântindu-l pe gazon.
Arbitrul partidei l-a eliminat pe Ivanov, iar Filip a scăpat doar cu cartonaș galben.
Deși juca în 10 oameni, Voluntari putea înscrie pentru 2-1 chiar prin fostul dinamovist Pesic, care a ratat din poziție de unu la unu cu Eșanu.
Puljic, Moldoveanu de două ori și Anton au ratat și ei mari ocazii pentru Dinamo, dar câinii nu au mai înscris până la final, astfel că trupa lui Ionel Gane ajunge la 6 meciuri fără victorie în Liga 1.

Dinamo, pe loc de baraj

Dinamo rămâne astfel pe locul 13, urmată apoi chiar de adversara de astăzi FC Voluntari. Cele două locuri pe care se află Dinamo și ilfovenii, sunt locuri de baraj pentru rămânerea în Liga 1.
La finalul campionatului, echipele de pe locurile 13 și 14 vor juca baraj cu echipele situate pe locurile 3 și 4 în Liga a doua, în timp ce ultimele două vor retrograda direct.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
IERI LA 12:03
Romanian Liga I
Edi Iordănescu, după o lună la FCSB! Ce își dorește de la jucătorii săi în lupta pentru titlu
IERI LA 10:50