Articol scris de Andrei Bobeică
Moldovenii nu au mai câștigat în Liga 1 din decembrie 2020, atunci când obțineau 3 puncte pe terenul lui Hermannstadt. În schimb, pe teren propriu, Poli nu mai câștigase în campionat tocmai din etapa 5, când a învins chiar liderul FCSB, cu scorul de 5-2.
De partea cealaltă, Dinamo nu a mai simțit gustul victoriei în campionat din etapa 20, când reușea să ia cele 3 puncte la Arad, contra UTA-ei. În ultimele 8 partide de Liga 1, Dinamo a strâns doar 2 puncte.
Romanian Liga I
Ce se întâmplă cu Iosif după ce Rapid a ajuns la 3 meciuri fără victorie în Liga 1! Anunțul oficial
ACUM 13 ORE

Dinamo nu marchează contra celei mai slabe apărări din Liga 1

La primul meci pe bancă, de la revenirea în Ștefan cel Mare, Gigi Mulțescu nu a reușit să-și impulsioneze destul elevii.
Prima repriză a fost destul de echilibrată și fără mari ocazii la cele două porți. Poli a cerut un penalty, la un henț, după o lovitură liberă, în minutul 37, dar arbitrul a lăsat jocul să continuie.
În repriza a doua, în minutul 60, moldovenii au scăpat pe contraatac, Calcan i-a pasat decisiv lui Duranovic, iar Eșanu nu a putut să mai facă nimic pentru a împiedica mingea să intre în poartă.
Dinamo nu a reușit să marcheze în poarta moldovenilor, chiar dacă a întâlnit de departe cea mai slabă apărare din campionat. Poli a primit până acum 61 de goluri.

Dinamo, pe loc de baraj

După această partidă, Dinamo rămâne pe locul 14, loc de baraj, cu doar 27 de puncte în 28 de partide. Chiar dacă a obținut victoria, Poli este în continuare ultima, cu 19 puncte.
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM 13 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
IERI LA 11:32