La începutul acestei săptămâni, Dinamo s-a reunit și a început pregătirile pentru sezonul 2022/23. Jucătorii din Ștefan cel Mare au fost antrenați, la prima sesiune de pregătire din această vară, de antrenorul Gică Mihali.
Tehnicianul, care nu știe dacă va rămâne la cârma echipei și pentru meciurile oficiale din Liga 2, a oferit primele declarații după antrenamentul de la Săftica. Mihali s-a arătat încântat de condițiile bazei de la Săftica și a vorbit despre lotul pe care l-a avut al dispoziție la începutul acestei săptămâni.
"Mai e ceva surprinzător, care nu mai există în țara asta, baza de la Săftica și terenul de antrenament, care sunt extraordinare.
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
01/07/2022 LA 07:30
Noutăți nu am. Au fost 23 de jucători, 20 plus trei portari. Am avut și ceva absențe, trei-patru copii care au dat BAC-ul. Buleică, învoit, Grigore și Moura se întorc miercuri.
Mai sunt Radu, Rodriguez, care m-a impresionat, nu știu de ce a jucat așa puțin până acum, e foarte dificil să mai stea aici, mai are contract până pe 30 iunie, Moura, Patriche, Buleică, Măgureanu, Crețu, copiii", a declarat Gică Mihali, la DigiSport.
Citește și:

Ce jucători își dorește la Dinamo

Antrenorul, care le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe CSM Focșani, Universitatea Cluj, CS Mioveni, Balotești și Muscelul Câmpulung, a menționat și că echipa sa va susține un meci de pregătire în această vară.
În plus, Mihali a explicat și de ce jucători ar mai avea nevoie echipa din Ștefan cel Mare pentru a se putea lupta pentru revenirea în Liga 1.
"Avem un singur amical, pe 2 iulie, cu Concordia Chiajna. Pe mine m-au sunat de la club, să fac programul. Credeți că mi-ar fi frică să rămân? Dacă se aduc încă trei-patru jucători, nu ar fi probleme.
Dinamo, dacă aduce cinci jucători cu experiență, n-ar avea probleme să intre în play-off. Cu acest lot, e greu", a mai spus Gică Mihali.
Romanian Liga I
FCSB negociază pentru transferul unui fost dinamovist! Pe cine vor roș-albaștrii
30/06/2022 LA 10:30
Fotbal
CS Dinamo salvează FC Dinamo. 100 de jucători ar putea ajunge la echipa din liga a 3-a
30/06/2022 LA 08:40