UPDATE / Andre Pinto a semnat cu Dinamo și a fost prezentat oficial. Portughezul a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Dinamo București are nevoie de întăriri pentru a ieși din situația dificilă în care se află. Echipa din Ștefan cel Mare a suferit 6 înfrângeri consecutive în Liga 1 și ocupă penultimul loc în clasament, având doar 6 puncte după primele 9 etape ale acestui sezon.
În plus, dinamoviștii au una dintre cele mai slabe apărări din campionat, având 19 goluri primite. Pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme ale echipei, oficialii 'câinilor roșii' s-au înțeles cu un fundaș central portughez. Este vorba despre Andre Pinto, care a ajuns luni seară la București, urmând a semnat astăzi cu Dinamo.
Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a fost în trecut căpitan la Braga, formație pentru care a evoluat între 2014 și 2017. Pinto a trecut și pe la Panathinaikos, Sporting Braga și Sporting Lisabona, la aceștia din urmă, apărătorul având o clauză de reziliere de 45 de milioane de euro. Nu s-a ridicat, însă, la înălțimea așteptărilor lui Sporting.
Ultima dată, Andre Pinto a evoluat la Farense, în prezent fiind liber de contract. Fotbalistul, care a jucat o dată și în naționala Portugaliei, are caracteristici fizice asemătoare cu cele ale lui Raul Albentosa, fundaș care a evoluat în a doua parte a sezonului trecut pentru Dinamo, impresionându-i pe suporteri.

Mircea Rednic, aproape de revenirea la Dinamo

În această perioadă, dinamoviștii negociază și pentru postul de antrenor. Mircea Rednic este primul tehnician de pe lista celor de la Dinamo pentru înlocuirea lui Dario Bonetti. "Puriul" a oferit o primă reacție despre posibilitatea revenirii la echipa sa de suflet și a confirmat că există un oarecare interes.
Mircea Rednic a menționat, însă, că nu a primit deocamdată nicio ofertă concretă și a explicat de ce ar fi un risc major pentru imaginea sa dacă ar prelua acum echipa din Ștefan cel Mare.
"Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta și vom discuta serios, să vedem ce vor atunci vorbim. Cu domnul Badea a vorbit generalități. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură.
E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuții să preiau o echipă în situația asta în România. M-am săturat să tot iau echipe cu probleme. Și sportive și financiare. Eu încerc să-i ajut și sportiv și financiar, și cine cade de prost? Rednic. Și nu mi se pare corect. Asta e România! Dacă lucrurile nu vor ieși, iar se apucă unii să spună că Rednic e antrenor depășit. Așa s-a întâmplat și când am fost la Poli Iași", a declarat Mircea Rednic.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59