Administratorul special al lui Dinamo a anunțat că, în următoarele zile, clubul ar putea primi permisiunea de a face transferuri, lucru de care are nevoie pentru a se întări înainte de reluarea campionatului, când pe dinamoviștii îi așteaptă duelul cu FCSB.
"Noi, ca administrație, ne luptăm foarte tare pentru deblocarea transferurilor și cred că avem șanse destul de bune să reușim asta înainte de 5-6 septembrie și să aducem imediat după câțiva jucători cu care să întărim lotul, să avem o echipă mai competitivă pentru Liga 1. Vrem să facem asta înainte de meciul cu FCSB", a declarat Iuliu Mureșan la Pro X.
Oficialii echipei din Ștefan cel Mare și-au stabilit deja și primele ținte de pe piața transferurilor. Prioritatea clubului este Raul Albentosa, fundașul de 32 de ani care a mai jucat la Dinamo în primăvara acestui an, impresionându-i pe toți cu evoluțiile sale deși nu mai jucase mai bine de un an înainte de debutul în Liga 1. Fotbalistul este liber de contract după despărțirea de "câinii roșii", iar fanii și-l doresc înapoi la echipă.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
IERI LA 20:55
În plus, potrivit GSP, șefii lui Dinamo ar vrea să-i ofere un contract și lui Constantin Nica, în vârstă de 28 de ani, care a fost aproape de echipă în ultimele luni.

Dinamo s-ar putea despărți de Sorescu

În materie de plecări din Ștefan cel Mare, Deian Sorescu ar putea să despartă de echipă în următoarea perioadă. Căpitanul din Ștefan cel Mare a reușit câteva prestații bune în acest început de sezon, atrăgând atenția mai multor cluburi, inclusiv a celor de la FCSB.
Sorescu, lider în clasamentul golgeterilor din Liga 1, este aproape de a pleca în Polonia. Potrivit jurnalistului Pawel Kielbus, Legia Varșovia îl vrea pe fotbalistul de 24 de ani, oficialii clubului polonez ajungând deja la un acord cu cei de la Dinamo în privința mutării lui Sorescu.
"Legia este foarte aproape să îl transfere pe Deian Sorescu de la Dinamo. Știu din surse sigure că au fost făcute două oferte: 700.000 de euro plus procente dintr-un viitor transfer sau un milion de euro pe loc. Părțile sunt aproape să bată palma", a spus Pawel Kielbus, citat de ProSport.
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
IERI LA 20:14
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
IERI LA 13:45