Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo vrea să se salveze de la retrogradare cu 6 fotbaliști aruncați de către CFR Cluj

Ion Alexandru

Publicat 01/01/2022 la 10:38 GMT+2

2022 poate fi cel mai greu an din istoria lui Dinamo. Echipa este pe loc de retrogrdare, iar mutările pe care le va face pe piața transferurilor pot fi decisive pentru menținerea în Liga 1. Plecarea abruptă a lui Mircea Rednic și numirea lui Stoican au liniștit apele la Dinamo, care acum se aruncă pe piața transferurilor.

Iuliu Mureșan, președinte Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo nu are timp de pierdut pentru că are nevoie rapid de noi fotbaliști pentru a forma un lot competitiv după rezultatele catastrofale din 2021. "Rednic a vrut să desființeze Dinamo" a spus președintele Iuliu Mureșan după despărțirea cu scandal de antrenorul care a adus ultimul titlu în Ștefan cel Mare, în 2007. Rednic a transmis conducerii că trebuie făcută o schimbare majoră, iar 17-18 fotbaliști vor pleca. Conducerea lui Dinamo bu a fost deacord cu golirea vestiarului, iar Rednic a fost cel sacrificat după o toamnă cu rezultate dezastruoase.
Citește și:

CFR Cluj și Dinamo Kiev, echipele de unde vrea Dinamo să împrumute

Dinamo este insolvență și nu poate transfera fotbaliști, chiar dacă ar avea bani. În plină criză financiară, dinamoviștii au puține variante de remaniere a lotului cu fotbaliști de valoare. Mircea Lucescu a transmis clubului că va ajuta la redresarea lui Dinamo cu fotbaliști care nu-i folosesc în a doua parte a campionatului din Ucraina. Relația bună pe care Lucescu o are cu Stoican, fost jucător al său în Ucraina poate facilita aceste împrumuturi.
Pe de altă parte, Iuliu Mureșan este în contact cu fostul său club. CFR Cluj vrea să scape măcar de o parte a salariilor unor fotbaliști pe care Dan Petrescu nu-i mai vrea la echipă. După împrumutul lui Itu, Dinamo a pus ochii și pe alți jucători care nu au șanse de a evolua pentru echipa campioană. Președintele ardelenilor, Cristi Balaj e convins că poate găși soluții pentru cel puțin 6 dintre fotbaliștii pe care Petrescu nu-l agreează și care nu fac parte din lotul pentru 2022. Între aceștia se află și un fost dinamovist. Denis Ciobotariu a crescut în Ștefan cel Mare și a ajuns la CFR în 2020 pentru 150 de mi de euro. În ultimii 2 ani, Ciobotariu a jucat doar 18 meciuri în tricoul echipe din Gruia.
Lista indezirabililor de la CFR Cluj
  • Cristiano Figueiredo (30 de ani, portar)
  • Denis Ciobotariu (23 de ani, fundaș)
  • Guessouma Fofana (28 de ani, mijlocaș)
  • Jonathan Rodriguez (31 de ani, mijlocaș)
  • Ovidiu Hoban (38 de ani, mijlocaș)
  • Anas Tahiri (26 de ani, mijlocaș)
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo