Petrolul Ploiești nu a reușit să obțină niciun punct din confruntarea cu FC Voluntari, ultimul meci al primei etape din SuperLigă. Ploieștenii au condus la numărul de ocazii de gol, dar oaspeții au dat lovitura pe Ilie Oană în prelungiri.
Arbitrul a dictat atunci lovitură de la 11 metri după ce Tamaș l-a faultat în careu pe Armaș, iar Daniel Florea a transformat penalty-ul, trupa lui Liviu Ciobotariu plecând de la Ploiești cu cele 3 puncte.
Șefii nou-promovatei încearcă acum să aducă întăriri. Potrivit GSP, unul dintre fotbaliștii doriți în echipa lui Nae Constantin este Giedrius Arlauskis. Portarul în vârstă de 34 de ani, care a câștigat de-a lungul carierei 6 titluri de campion al României, este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.
Romanian Liga I
Încă un caz "Arlauskis" la CFR Cluj?! Datorii uriașe către un fotbalist important
25/04/2022 LA 06:16
La începutul acestui an, lituanianul s-a antrenat alături de FC Voluntari, dar nu a semnat cu ilfovenii, fiind așteptat acum la Ploiești pentru a-i face concurență lui Raul Avram.
Citește și:

Petrolul a ajuns la un acord cu Budescu

Celălalt fotbalist dorit de ploieșteni a ajuns deja la un acord cu oficialii echipei. Este vorba despre Constantin Budescu, care ar fi ales să semneze cu Petrolul, deși cei de la FC Voluntari i-au propus să-și prelungească înțelegerea cu echipa lui Liviu Ciobotariu.
Președintele clubului de pe Ilie Oană, Costel Lazăr, a confirmat transferul, dezvăluind că Budescu nu a avut pretenții financiare deosebite
"Vom semna cu Constantin Budescu, credeți-mă că am contractul pe email, nu am apucat să-l citesc. Și-a exprimat dorința, ne-am înțeles. El este dorit la Ploiești, îl așteptăm să se refacă și să contribuie la rezultatele bune ale echipei. Va semna pe 2 ani, mi-au trimis avocații lui contractul.
Nu am avut timp să mă uit peste el, am condus toată ziua și am venit direct la meci. Sigur va semna! Salariul este unul modest, care se aliniază posibilităților nostre. Budescu nu a venit cu pretenții salariale deosebite, la fel ca Gabi Tamaș. Să fie toată lumea convinsă că nu am vrut să fie un dezechilibru în vestiar", a declarat Lazăr, potrivit Sport.ro.
Constantin Budescu ar putea juca primul său meci pentru Petrolul în octombrie, abia atunci fiind așteptat să revină după accidentarea de la începutul lunii aprilie, când a suferit o ruptură de tendon.
Până atunci, ploieștenii le vor mai înfrunta în SuperLigă, printre altele, pe UTA Arad, Sepsi Sf. Gheorghe, Rapid, FC Botoșani și Farul Constanța.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Arlauskis, reacție tranșantă privind litigiul cu CFR: "Am câștigat! Aștept să fiu plătit"
20/04/2022 LA 16:06
Romanian Liga I
CFR Cluj, în pericol de a nu evolua nici în Liga 1, nici în cupele europene în sezonul următor
20/04/2022 LA 11:50