Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Doi fotbaliști din Liga 1, pe lista celor de la FCSB! Pe cine vor să transfere roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Publicat 12/12/2021 la 09:06 GMT+2

După 19 etape, FCSB este pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, la 10 puncte de echipa de pe a treia poziție, FC Voluntari. În încercarea de a se menține aproape de CFR Cluj în lupta pentru titlu, roș-albaștrii vor încerca să facă transferuri importante în perioada de mercato din această iarnă.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB s-a impus sâmbătă seară, cu scorul de 0-1, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, acumulând 43 de puncte. Roș-albaștrii sunt în acest moment la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are, însă, un meci mai puțin disputat, urmând a o întâlni astăzi, de la ora 19:30, pe CS Mioveni.
Pentru a se menține foarte aproape de campioana României în lupta pentru titlul din acest sezon, FCSB va încerca să obțină în următoarele săptămâni semnăturile unor jucători interesanți din Liga 1, pe care conducerea și-i dorește în lotul lui Toni Petrea.
Potrivit Fanatik, unul dintre principalii vizați de șefii roș-albaștrilor este David Miculescu, fotbalistul în vârstă de 20 de ani al celor de la UTA Arad. Atacantul este unul dintre titularii lui Laszlo Balint și a reușit în acest sezon 5 goluri pentru arădeni.
Conducerea celor de la FCSB este de multă vreme cu ochii pe Miculescu, al cărui transfer a fost dorit și în vară, dar acum reprezentanții vicecampioanei României sunt dispuși să achite și o sumă importantă de bani pentru el. Conform sursei citate, prima ofertă pe care au făcut-o se ridică la 500.000 de euro, jumătate din cât își doresc cei de la UTA în schimbul tânărului atacant.
Cele două părți s-ar putea așeza la masa negocierilor, urmând a rămâne de văzut dacă vor ajunge sau nu la un acord în perioada de mercato de la începutul anului 2022.
Un alt fotbalist care le-a atras atenția celor de la FCSB este Nicolae Păun, mijlocașul de 22 de ani de la Sepsi Sf. Gheorghe. Sportivul le-a fost recomandat roș-albaștrilor, care ar avea șanse mai mari să-i obțină transferul în condițiile în care Păun nu este titular incontestabil în echipa lui Cristiano Bergodi.
Citește și:

Florin Tănase, aproape de despărțirea de FCSB

În schimb, FCSB ar putea rămâne din iarnă fără Florin Tănase. Căpitanul echipei antrenate de Toni Petrea este dorit în Emiratele Arabe Unite, la Al-Ain, echipă care s-a interesat de serviciile fotbalistului de 26 de ani și în vară.
Tănase și-a prelungit la începutul acestui sezon înțelegerea cu FCSB până în 2025, având stipulată în contract o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, pe care arabii ar fi dispuși să o achite, astfel încât fotbalistul să li se alăture de la începutul anului 2022.
Anunțul privind o posibilă plecare de la FCSB a fost făcut inițial chiar de jucător, care a declarat, la finalul partidei cu UTA Arad, că sunt discuții, dar că nu va lua o decizie până nu se vor încheia meciurile rămase de disputat în acest an, în Liga 1.
"Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe cele trei meciuri rămase. Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după sărbători", a spus Florin Tănase, duminică seară.
Conform unor surse apropiate ale fotbalistului, transferul la Al-Ain are șanse foarte mari să se realizeze, Tănase urmând a avea în Emirate un salariu de până la 7 ori mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent la FCSB (15.000 de euro).
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo