Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două cazuri de Covid-19 la CFR Cluj! Cine sunt fotbaliștii infectați și de ce se teme Petrescu

Bianca Dumitru

Actualizat 04/11/2021 la 20:44 GMT+2

După FCSB, și CFR Cluj se confruntă acum cu probleme cauzate de Covid-19. Doi fotbaliști din lotul lui Dan Petrescu, Billel Omrani și Mike Cestor, au fost depistați pozitiv în ultima perioadă.

CFR Cluj, amendată de către UEFA

Credit imagine: Getty Images

La mai puțin de o lună după ce FCSB s-a confruntat cu grave probleme de lot cauzate de Covid-19, recent au apărut două cazuri la CFR Cluj.
Potrivit Sport.ro, Billel Omrani și Mike Cestor au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Dan Petrescu își dorea ca echipa lui să nu treacă printr-o astfe de situație, antrenorul declarând recent că se teme că nu va avea suficienți jucători valizi pentru meciurile pe care trebuie să le dispute.
"Sper să nu vină și la Cluj cazurile de Covid-19, deși cred că toți vom fi afectați. Va fi greu, sperăm să avem jucători mereu valizi. Nu sunt toți jucătorii vaccinați, asta e problema. Eu le spun mereu că e bine să fie vaccinați, dar așa cum știți și voi, nu poți să obligi pe nimeni. Eu sunt vaccinat, normal și sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze", a spus Petrescu.
CFR Cluj s-a mai confruntat cu un focar de Covid-19 și în iulie 2020, când 26 de persoane din club au fost depistate pozitiv.

FCSB, lovită de Covid-19 în octombrie

În luna octombrie, FCSB a fost afectată grav de Covid-19, mai mulți jucători și membri ai staff-ului tehnic fiind depistați pozitiv după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.
Din cauza problemelor de lot, roș-albaștrii au fost nevoiți să amâne meciul cu Farul, din a 13-a etapă a Ligii 1, după ce la partida cu CS Mioveni s-au prezentat cu doar 13 jucători.
În plus, FCSB a ratat duelul cu FC Voluntari din optimile Cupei României, fiind automat eliminați din competiție.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo