Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După ce a învins-o la baraj, Lincar vrea să ia 3 jucători de la Dinamo! Fotbaliștii așteptați la U Cluj

Bianca Dumitru

Publicat 01/06/2022 la 19:38 GMT+3

Dinamo a retrogradat în Liga 2, iar mai mulți fotbaliști vor pleca din Ștefan cel Mare. Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, a vorbit despre jucătorii pe care ar vrea să-i transfere în lotul său.

Dinamo - U Cluj

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar viitorul este sumbru pentru formația din Ștefan cel Mare. Majoritatea jucătorilor rămân liberi de contract și cel mai probabil nu vor semna noi acorduri, iar antrenorul Dusan Uhrin va părăsi și el, aproape sigur, echipa, cehul plecând deja din România.
Antrenorul Universității Cluj, echipă care a învins-o pe Dinamo la barajul de menținere / promovare în Liga 1, a vorbit despre fotbaliștii pe care ar vrea să-i transfere în lotul său.
Erik Lincar a dezvăluit și ce salarii au primit, în medie, jucătorii de la U Cluj în sezonul 2021/22, când echipa avea ca obiectiv promovarea în Liga 1.
"Sunt jucători de la Dinamo pe care i-aș dori, sincer. Gen Matei, Pierret sau Irobiso, pe care am încercat să-l aducem, dar avea pretenții salariale cam mari. Acum e o altă situație, dar am înțeles că și o altă echipă din Liga 1 presează.
Mă gândeam la un plafon salarial mai scăzut, dar am jucători care țin la preț. Noi aveam salarii medii pentru Liga 2. Cel mai mare salariu era de 3.500 de euro, în vara trecută", a declarat Erik Lincar, potrivit DigiSport.
Citește și:

Ivanovski, dorit la Petrolul

Administratorul judiciar al lui Dinamo a anunțat, după retrogradarea echipei în Liga 2, că mai mulți jucători vor pleca în această vară de la echipă. Unul dintre motive este legat de salariile fotbaliștilor, prea mari pentru bugetul pe care "câinii roșii" îl vor avea în următorul sezon.
Potrivit informațiilor Eurosport, printre fotbaliștii care ar putea pleca de la Dinamo la o echipă din primul eșalon se află și Mirko Ivanovski. Atacantul de 32 de ani este dorit la Petrolul, formație care a obținut în această vară promovarea în Liga 1.
Sportivul, care are o cotă de piață de 250.000 de euro, a jucat în Ștefan cel Mare de la începutul lunii septembrie, iar acum ar putea ajunge la Ploiești din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Dinamo urmând a se încheia pe 30 iunie.
De-a lungul carierei, Ivanovski a mai evoluat la Pelister Bitola, Makedonija, Slavia Praga, Arka Gdynia, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton, Boluspor, Slaven Belupo, Hajduk Split și Diosgyor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo