Dinamo a fost învinsă, în această seară, cu scorul de 2-0, de CS Mioveni, într-o partidă din a cincea etapă a play-out-ului Ligii 1. În urma acestui eșec, cu 4 etape înainte de finalul sezonului, "câinii roșii" și-au risipit șansele de a scăpa de baraj, fiind la 12 puncte de CS Mioveni, echipa care ocupă primul loc care asigură rămânerea în Liga 1.
După înfrângerea din această seară, antrenorul dinamoviștilor a răbufnit și i-a criticat pe jucătorii săi pentru prestația din această seară. Dusan Uhrin a declarat că nu înțelege cum au putut fotbaliștii din Ștefan cel Mare să repete greșelile din meciurile precedente.
"Am făcut greșeli la faze fixe, e incredibil. Am muncit toată săptămâna la asta, la astfel de faze. N-am avut agresivitate în repriza a doua. Ocazii am avut, dar nu am marcat, însă nu se poate să luăm astfel de goluri. Irobiso putea marca, dar n-a făcut-o.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Schimbările nu au ajutat cu nimic... N-am văzut ce s-a întâmplat la eliminare, Irobiso a luat roșu, vom juca fără el. Nu sunt mulțumit de cum am jucat. Trebuie să schimb mai multe, nu e posibil așa ceva. Am făcut greșeli la faze fixe, mi-e imposibil să înțeleg. E a doua oară când pierdem așa", a declarat Dusan Uhrin.
Citește și:

"Va fi greu la baraj!"

Tehnicianul lui Dinamo a comentat și meciurile de baraj pe care echipa sa le va disputa pentru a rămâne în Liga 1. Dusan Uhrin a punctat că se așteaptă la un duel dificil datorită nivelului la care sunt echipele din Liga 2.
"Vom juca la baraj, va fi greu acolo, sunt echipe bune în Liga 2", a spus Uhrin, a cărui adversară de la baraj ar putea fi Concordia Chiajna, ocupanta locului 5 din clasamentul ligii secunde, care ar putea disputa dubla pentru promovare în locul celor de la Steaua, aceștia din urmă neavând drept de accedere în Liga 1.
În ultimele patru etape din play-out-ul Ligii 1, Dinamo le va mai înfrunta pe Gaz Metan Mediaș, Academica Clinceni, FC Botoșani și UTA Arad.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, pesimist cu 5 etape înainte de finalul play-out-ului! "Avem mai puțin de 10% șanse"
14/04/2022 LA 17:00
Romanian Liga I
"Dinamo are multe probleme!" Avertismentul lui Dusan Uhrin înaintea partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe
19/03/2022 LA 13:15