FCSB, care are trei victorii consecutive în Liga 1, se pregătește în aceste zile de meciul cu Chindia Târgoviște, programat vineri, de la ora 21:00. Echipa lui Emil Săndoi este neînvinsă în ultimele trei runde ale campionatului, iar Edi Iordănescu a declarat astăzi, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei, că se așteaptă la un meci greu.
Antrenorul roș-albaștrilor a spus că vrea ca jucătorii lui să fie extrem de motivați și de atenți în partida care se va disputa la Buzău pentru a câștiga toate cele 3 puncte puse în joc. FCSB se află în acest moment pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, fiind la 9 puncte în spatele liderului, CFR Cluj.
"Legăm victorii, e important, chiar dacă mi-aș fi dorit o manieră un pic mai solidă. Cu toate astea, deficitul de puncte nu ne lasă să fim liniștiți. Avem un joc extrem de greu, Chindia e o echipă foarte bine organizată, bine pregătită fizic, disciplinată tactic, o echipă cu un antrenor care pune mult preț pe aceste detalii.
Liga Națiunilor UEFA
Edi Iordănescu, mulțumit de prestația "tricolorilor"! Ce a declarat după meciul României
23/09/2022 LA 21:23
Chindia a arătat multe lucruri bune în acest debut de sezon, dar și în sezonul trecut. Suntem pregătiți pentru o confruntare dificilă, avem nevoie maximă de puncte și trebuie să fim extrem de bine montați ca să aducem punctele acasă și să avem liniște în această pauză pentru meciurile echipei naționale", a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Cu ce probleme de lot se confruntă la FCSB

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit și despre problemele cu care se confruntă în această perioadă, din cauza accidentărilor mai multor fotbaliști importanți. Edi Iordănescu a declarat că se așteaptă ca Florin Tănase și Octavian Popescu să reia antrenamentele în timpul acestei pauze competiționale cauzate de meciurile echipei naționale. În schimb, problemele lui Florinel Coman sunt ceva mai grave, fotbalistul mai având de așteptat până când va reveni la echipă.
"Suntem destul de restrânși ca număr, sunt mulți jucători cu probleme medicale. Îl avem pe Florinel Coman cu o perioadă mai lungă de accidentare. Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire. E o chestiune de timp la el, dar sperăm ca în ceea ce îi privește pe Florin Tănase și pe Tavi Popescu să reintre cu echipa în procesul de pregătire începând cu această pauză competițională, după care să-i avem ca soluții poate chiar la primul meci de la reluarea campionatului.
Îl avem și pe Budescu, care a venit după o pauză destul de lungă. Încă nu este la 100% fizic, e un jucător de care avem mare nevoie. Din păcate, a trebuit să-l expunem un pic la meciul de Cupă și l-am ținut 120 de minute, dar cred că și el, după această întrerupere, va fi la capacitate maximă. Pentru jocul ăsta, cu Chindia, sunt șanse destul de mari să-l vedem, probabil pe parcurs, însă mă aștept ca după această pauză să fie și el la capacitate maximă și să ne poată ajuta. E un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult aici", a adăugat Iordănescu.
Meciul dintre Chindia Târgoviște și FCSB, din a 11-a etapă a Ligii 1, este programat vineri, de la ora 21:00.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Liga Națiunilor UEFA
România nu a mai reușit să o învingă pe Finlanda! "Tricolorii" au rămas pe ultimul loc în grupă
23/09/2022 LA 11:05
Liga Națiunilor UEFA
Edi Iordănescu, mesaj special pentru fanii echipei naționale înainte de meciul cu Finlanda: "Promit"
22/09/2022 LA 09:09