Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu, dorit de o echipă din Liga 1! Cine vrea să-l convingă să semneze pe fostul antrenor de la FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 11/12/2021 la 14:43 GMT+2

FC U Craiova a fost învinsă de Academica Clinceni, scor 1-2, în meciul din a 19-a etapă a Ligii 1. Oltenii l-au demis pe Eugen Trică, iar antrenorul cu care s-ar fi gândit să vorbească este Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Eurosport

FC U Craiova a ajuns la 10 înfrângeri în Liga 1, fiind învinsă cu scorul de 1-2 de Academica Clinceni, în meciul contând pentru a 19-a etapă a campionatului. După eșecul de vineri seară, oltenii au luat decizia de a se despărți de Eugen Trică, antrenorul care a stat pe banca tehnică a echipei în ultimele 4 runde.
Sub comanda lui Trică, FC U Craiova a înregistrat o remiză, 0-0 cu Dinamo, și trei înfrângeri, cu CFR Cluj (0-2), FC Voluntari (0-2) și Academica Clinceni (1-2), iar conducerea clubului din Bănie este acum în căutarea unui nou antrenor, cel de-al patrulea care va sta pe banca oltenilor în acest sezon.
Potrivit Digi Sport, principalul vizat de patronii de la FC U Craiova este Edi Iordănescu, fostul antrenor al celor de la FCSB. Negocierile concrete încă nu au început, dar oricum alb-albaștrii au șanse mici să-l convingă să semneze, tehnicianul dorindu-și mai degrabă să plece la o echipă din străinătate, fiind dezamăgit de ceea ce se întâmplă în Liga 1 după aventura pe banca roș-albaștrilor.
Citește și:

Ce altă variantă are FC U Craiova

FC U Craiova a fost antrenată deja în acest sezon de Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică. Mutu a stat cel mai mult pe banca tehnică a oltenilor (12 etape), ceilalți doi rezistând doar câte 4 runde fiecare.
Acum, patronii caută un alt antrenor, iar pe lângă Edi Iordănescu, aceștia se gândesc și la Eugen Neagoe, care a mai fost dorit la Craiova și după despărțirea de Adrian Mutu. Principalul motiv pentru care cele două părți nu au ajuns atunci la un acord este legat de durata mică de contract propusă de șefi.
După 19 etape, FC U Craiova este pe locul 14 în clasamentul din Liga 1, cu 15 puncte. Până la finalul acestui an, oltenii îi vor înfrunta pe cei de la Chindia Târgoviște (16 decembrie) și CS Mioveni (20 decembrie).
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo