Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu, după o lună la FCSB! Ce își dorește de la jucătorii săi în lupta pentru titlu

Bianca Dumitru

Publicat 16/09/2021 la 13:50 GMT+3

Edi Iordănescu a semnat în urmă cu aproximativ o lună cu FCSB. Antrenorul a vorbit în această dimineață despre ceea ce își dorește de la jucătorii săi, punctând că echipa mai are mult de lucru pentru a ajunge în lupta pentru titlul Ligii 1.

Edi Iordănescu (FCSB)

Credit imagine: facebook

Edi Iordănescu este de circa o lună antrenorul celor de la FCSB. La câteva zile după victoria cu 6-0 în fața celor de la Dinamo, tehnicianul a vorbit despre planurile pe care le are cu echipa roș-albastră.
Iordănescu a declarat că jucătorii săi mai au mult de lucru până când vor ajunge în forma pe care și-o dorește pentru a recupera punctele pe care CFR Cluj le are în plus în clasamentul Ligii 1. Antrenorul a punctat și că, dincolo de rezultate, vrea ca echipa să stea sub semnul echilibrului.
"Îmi doresc o echipă ofensivă, care să atace, îmi doresc să marcăm multe goluri, dar, înainte de toate, vreau echilibru. Rezultatele sunt cele care contează, iar dacă vin pe un fond bun de joc, atunci bucuria este cu atât mai mare.
Este foarte mult de muncă și nu ne permitem niciun pas greșit. Rezultatele contează pentru că avem mult de recuperat puncte", a declarat Edi Iordănescu pentru AS.ro.

Principalele câștiguri ale FCSB-ului după victoria cu Dinamo

Edi Iordănescu a postat la începutul săptămânii un mesaj pe contul său de Facebook, dorindu-și să puncteze cele mai importante câștiguri ale echipei sale în urma victoriei din a opta etapă a Ligii 1, scor 6-0. Tehnicianul a precizat după meciul cu Dinamo că lupta trebuie să continue în același ritm.
"Un moment important pentru noi, dar rămâne doar un moment. Sâmbătă, la Craiova, jocul va începe de la 0-0 și nimic nu ne garantează că vom avea succes acolo. Trebuie să 'facem' săptămâna așa cum trebuie. Cu toate astea, văd 3 câștiguri esențiale după jocul de aseară:
1. Suporterii!! Le mulțumesc din suflet pentru că au venit alături și pentru modul cum au susținut echipa. Aveau și ei nevoie de o astfel de bucurie și doar printr-o conexiune totală echipă-suporteri, putem crește și putem performa. ÎMPREUNĂ.
2. Moral!! E o victorie de moral, dar avem un drum foarte greu în față și în momentele mai grele trebuie să rămânem uniți. Mai ales la greu. Dar echipa avea nevoie de un astfel de moment și îmi doresc să transformăm acest moment într-o fundație stabilă.
3. Patronul!! Îi mulțumesc public pentru suport, pentru încredere, pentru că se ține de tot ce mi-a promis, pentru că e lângă echipă, pentru că ne ajută și pentru că ne și INSPIRĂ!! Fără patron lângă noi, nu o să o scoatem la capăt. Știe tot ce se întâmplă la echipă, oră de oră, minut de minut, și asta este un lucru firesc. Dar atitudinea dânsului este exemplară și echipa simte asta", a fost mesajul postat de Iordănescu.
În acest moment, după 8 etape, FCSB este pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, fiind la 9 puncte de liderul CFR Cluj. În următorul meci, roș-albaștrii vor juca în deplasare pe terenul celor de la FC U Craiova, sâmbătă, de la ora 20:00.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo